Таг: зоран јовановски

КАТИЦА ЈАНЕВА И ДЕНЕСКА СЕ ВОДИ ДЕКА Е НА РАБОТА, УШТЕ НЕ Е ВРАТЕНА ВО ЗАТВОРОТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „ИДРИЗОВО“ ЈОВАНОВСКИ

КАТИЦА ЈАНЕВА И ДЕНЕСКА СЕ ВОДИ ДЕКА Е НА РАБОТА, УШТЕ НЕ Е ВРАТЕНА ВО ЗАТВОРОТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „ИДРИЗОВО“ ЈОВАНОВСКИ

По написите дека осудената Катица Јанева е вратена во затворот „Идризово“ бидејќи Управата за извршување на санкциите спровела контрола и не ја нашле ...
НА СЕКОЈА ВТОРА ПРИВАТНА КОМПАНИЈА ЛАНИ Ѝ БИЛО БАРАНО МИТО И НАД 100.000 ЕВРА ГЛАВНО ОД ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ, НО РЕТКО КОЈА ПРИЈАВИЛА КОРУПЦИЈА, ПОКАЖА АНКЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА

НА СЕКОЈА ВТОРА ПРИВАТНА КОМПАНИЈА ЛАНИ Ѝ БИЛО БАРАНО МИТО И НАД 100.000 ЕВРА ГЛАВНО ОД ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ, НО РЕТКО КОЈА ПРИЈАВИЛА КОРУПЦИЈА, ПОКАЖА АНКЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА

Анкетата на Стопанската комора на Северна Македонија покажува дека од 130 анкетирани приватни компании, од најголеми до најмали, на секоја втора ѝ бил ...
ЗА ЛЕК ИЛИ ЗА ПЛОМБА НА ЗАБ НА ДОЖИВОТНО ОСУДЕН ЗАТВОРЕНИК, „ИДРИЗОВО“ ТРОШИ ПО 1.500 ЕВРА

ЗА ЛЕК ИЛИ ЗА ПЛОМБА НА ЗАБ НА ДОЖИВОТНО ОСУДЕН ЗАТВОРЕНИК, „ИДРИЗОВО“ ТРОШИ ПО 1.500 ЕВРА

Проблемите да не се туркаат под тепих и итно да се изгради амбуланта во затворот „Идризово“, во која ќе има функционална и стоматолошката ординација, ...
ЗАМЕНИК-ДИРЕКТОРОТ ЈОНУЗИ СЕ ВОЗЕЛ СО „ПАСАТОТ“ НА ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“ ЗА ПРИВАТНИ ПОТРЕБИ, СЕ БАРА НАЧИН ДА БИДЕ КАЗНЕТ, НО ВЛАДАТА ГО ШТИТИ ОТИ ТАА ГО НАЗНАЧУВА

ЗАМЕНИК-ДИРЕКТОРОТ ЈОНУЗИ СЕ ВОЗЕЛ СО „ПАСАТОТ“ НА ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“ ЗА ПРИВАТНИ ПОТРЕБИ, СЕ БАРА НАЧИН ДА БИДЕ КАЗНЕТ, НО ВЛАДАТА ГО ШТИТИ ОТИ ТАА ГО НАЗНАЧУВА

Директорот на затворот „Идризово“ Зоран Јовановски бара одговорност од неговиот заменик Феми Јонузи, бидејќи по спроведената интерна истрага, се утврд ...
ДИРЕКТОРОТ НА „ИДРИЗОВО“ МУ ГО ДОДЕЛИЛ СЛУЖБЕНИОТ „ПАСАТ“ ШТО ИЗГОРЕ ПРЕД ЏАМИЈА НА ЗАМЕНИКОТ ЈОНУЗИ, ЗА ДА КОНТРОЛИРАЛ ШТО СЕ СЛУЧУВА НОЌЕ ВО ЗАТВОРОТ

ДИРЕКТОРОТ НА „ИДРИЗОВО“ МУ ГО ДОДЕЛИЛ СЛУЖБЕНИОТ „ПАСАТ“ ШТО ИЗГОРЕ ПРЕД ЏАМИЈА НА ЗАМЕНИКОТ ЈОНУЗИ, ЗА ДА КОНТРОЛИРАЛ ШТО СЕ СЛУЧУВА НОЌЕ ВО ЗАТВОРОТ

Директорот на затворот „Идризово“ Зоран Јовановски не знае зошто неговиот заменик Феми Јонузи го користел за приватни потреби и се развозувал со служб ...
5 / 5 НАПИСИ