ДВЕ НЕДЕЛИ ЗАБАВА ВО ПАРК ХОТЕЛ И СПА ЗА ОТВОРАЊЕТО НА НАЈГОЛЕМАТА ТЕРАСА

    ДВЕ НЕДЕЛИ ЗАБАВА ВО ПАРК ХОТЕЛ И СПА ЗА ОТВОРАЊЕТО НА НАЈГОЛЕМАТА ТЕРАСА

    Парк Хотел и Спа ќе организира бројни настани од утре, кога ќе ја отвори најголемата тераса во градот, соопшти скопскиот хотел кој се наоѓа на кејот на Вардар во Градски парк.

    Во наредните две недели во Парк Хотел и Спа ќе има промоции на менијата во рестораните и кафулињата, забава со бендови во живо, диџеи и кино под отворено небо во Парк Хотел и Спа, како и целиот комплекс со сите придружни објекти.

    Коментари