Категорија: DUA TË THEM

1 28 29 30 31 32 33 300 / 326 НАПИСИ

GJYKATËS TË KLASIFIKUAR

1Maqedonia është, me shumë siguri shteti i vetëm, ku përndjekja e krimit është më e tmerrshme se vetë krimi. Maqedonia është shtet ku siguria kombëtar ...

ALI ANALIZIRA  

1 Kështu pra. Të jeni të qetë. Nuk do të ketë federalizmi. Nuk do të ketë kantonizim. Do të ketë vetëm dashuri besnike mes Nikolla Gruevskit dhe Ali A ...

SOROSI DHE KATICA

1Vetëm deri para një muaj, Nikolla Gruevski kërkonte nga trupi votues që t’i sigurojë 63 deputetë, që të mos mund ta shantazhojë askush. U shpiku fede ...

BIFTEK VIÇI

1 Kur e dëgjoj liderin e BDI-së, Ali Ahmetin, se si rrëfen historira, se ata do të hyjnë në Qeverinë e re vetëm nëse përmbushen nevojat e shqiptarëve, ...

TEARCË PM10

1Seriozisht, kush t’u jetë kërcënuar, vallë, ambasadorëve të BE-së në Maqedoni? Ncë, ncë, ncë…Kush ka mundur t’u kërcënohet? Ncë, ncë, ncë…VMRO-DPMNE- ...

LUFTË E FTOHTË

1E kishim shumë të mërzitshme këto dy vjet e gjysmë, e tani patëm pak emocion në jetët tona të mërzitshme. Ja, si për fillim, VMRO-DPMNE-ja nga kun ...

PRITE QOSETON

1 Si të mos kemi shkuar në shkollat e njëjta. Asnjëherë nuk na kanë mësuar se Goce Dellçevi e ka porositur Qoseton që përfundimisht ta zgjidhë dikë. N ...

SHTET I ROBËRUAR

1 Kjo qeveri nuk mban më. Prandaj, hajde t’i japim Gruevskit 63 deputetë, që të mundet më në fund, të vijë në pushtet. Të fitojë. Që të mund të vazhdo ...

MOS AJROS

1A është e logjikshme që edhe pas 25 vjetësh nga lufta ndëretnike dhe pas sundimit 15 vjeçar harmonik “sipas marrëveshjes kornizë”, elita sunduese, pë ...

LIRI APO VDEKJE

1 Më vjen disi keq që PSP-ja ka pasur dëshmi të mjaftueshme se shërbimet e huaja dhe kombit e verdhë kanë qenë gënjeshtër. Ishte disi më mirë të besoj ...
1 28 29 30 31 32 33 300 / 326 НАПИСИ