Категорија: Makедонија

1 978 979 980 981 982 983 9800 / 9823 НАПИСИ
СПЕЦИЈАЛНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ЌЕ УПАДНЕ И ВО ЦАРИНАТА?

СПЕЦИЈАЛНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ЌЕ УПАДНЕ И ВО ЦАРИНАТА?

Скопје, 24 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) – И Царинската управа не соработувала со Специјалното обвинителство со слични финти како што тоа го правел и Ц ...

ОБВИНИТЕЛСТВО: УАПСЕНИ ПЕТ ЛИЦА ОД „ФАБРИКАТА ЗА АФЕРИ“

Скопје, 24 март, 2016, (META) - Во денешната акција во врска со случајот „Фабрика за афери“ биле уапсени пет лица, а при претресите извршени на повеќе ...
ИСТРАЖИТЕЛИТЕ НА КАТИЦА ОСТАНУВААТ ВО ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

ИСТРАЖИТЕЛИТЕ НА КАТИЦА ОСТАНУВААТ ВО ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

Скопје, 24 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) – Истражители на Специјалното јавно обвинителство сè уште се наоѓаат во зградата на Централниот регистар во Ск ...
ДРАГАН ДАРАВЕЛСКИ УАПСЕН ВО БЕЛГРАД, ПОТВДИ МВР

ДРАГАН ДАРАВЕЛСКИ УАПСЕН ВО БЕЛГРАД, ПОТВДИ МВР

Белград, 24 март, 2016 - (META) Поранешниот директор на Царинската управа на Македонија, Драган Даравелски, е уапсен од српската полиција во Белград, ...
СЈО ГИ ЗЕЛО ПОТРЕБНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОД ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

СЈО ГИ ЗЕЛО ПОТРЕБНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОД ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

Скопје, 24 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) - Истражителите ноќеска влегле во просториите на Централниот регистар и ги зеле документите кои им требале за ...
СЈО ГИ ЗЕЛО ПОТРЕБНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОД ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

СЈО ГИ ЗЕЛО ПОТРЕБНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОД ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

Истражителите ноќеска влегле во просториите на Централниот регистар и ги зеле документите кои им требале за истрага, потврдија утрово од Специјалното ...
ЗА УКРАДЕНИ ПАРИ ОД ЕУ МАКЕДОНСКИТЕ СВИРКАЧИ ЌЕ СВЕДОЧАТ ВО БРИСЕЛ

ЗА УКРАДЕНИ ПАРИ ОД ЕУ МАКЕДОНСКИТЕ СВИРКАЧИ ЌЕ СВЕДОЧАТ ВО БРИСЕЛ

Скопје, 23 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) - Укажувачите на криминал или таканаречените свиркачи ќе пријавуваат злоупотреби на пари од европски фондови в ...
СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОДЛУЧИ ПАК ДА ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОДЛУЧИ ПАК ДА ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА

Скопје, 23 март, 2016 - (META) Советот на јавни обвинители повторно ја одложи седницата за разгледување на извештајот за шестмесечната работа на специ ...
ДИК ЈА НАМАЛИ БРОЈКАТА ЗА ТЕРЕНСКА ПРОВЕРКА НА 89.383 ЛИЦА

ДИК ЈА НАМАЛИ БРОЈКАТА ЗА ТЕРЕНСКА ПРОВЕРКА НА 89.383 ЛИЦА

Скопје, 22 март, 2016 - (META) Државната изборна комисија вечерва одлучи за 11.053 лица да го намали бројот на гласачи врз кои ќе се врши теренска про ...
ЈАНЕВА: ДОКАЗИТЕ КАЖУВААТ ДЕКА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ПРАТЕНИЦИТЕ И УСТАВНИ СУДИИ СЕ НЕЛЕГИТИМНИ

ЈАНЕВА: ДОКАЗИТЕ КАЖУВААТ ДЕКА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ПРАТЕНИЦИТЕ И УСТАВНИ СУДИИ СЕ НЕЛЕГИТИМНИ

Скопје, 22 март, 2016 (META) - Oд доказите што Специјалното јавно обвинителство (СЈО) ги има за случајот „Титаник“, произлегува дека самиот избор на п ...
1 978 979 980 981 982 983 9800 / 9823 НАПИСИ