Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 4 5 660 / 60 НАПИСИ
KOCE DHE SOKOL SHTYHEN PËR TUALET, KURSE PRONARJA LAHET NËPËR KOMSHINJ

KOCE DHE SOKOL SHTYHEN PËR TUALET, KURSE PRONARJA LAHET NËPËR KOMSHINJ

Avokati i popullit në 25 korrik të këtij viti ka ngritur procedurë pas parashtresës së Elica Obradoviqit, banore e rrugës Arseni Jovkov të lagjes së S ...
QEVERIA E KTHEU NDIHMËN PËR TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PAS REAGIMIT TË AVOKATIT TË POPULLIT

QEVERIA E KTHEU NDIHMËN PËR TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PAS REAGIMIT TË AVOKATIT TË POPULLIT

Të sëmurit nga fibroza cistike përsëri do të marrin ndihmën financiare nga Ministria e punës dhe politikës sociale. Në janar të këtij viti, me vendimi ...
“UJËSJELLËSI” I MBLEDH PARATË E BAROKUT ME FATURAT E ÇRREGULLTA  PËR SHKUPJANËT  ME VLERË DERI NË 18.000 EURO

“UJËSJELLËSI” I MBLEDH PARATË E BAROKUT ME FATURAT E ÇRREGULLTA PËR SHKUPJANËT ME VLERË DERI NË 18.000 EURO

Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi” gjatë një viti e gjysëm, shfrytëzuesve u ka dorëzuar fatura për ujë, të cilin ata nuk e kanë harxhuar. ...
“UJËSJELLËSI” FSHEH ARSYEN SE PSE KA SHLYER BORXHET E UJIT ME VLERË MBI TRE MILIONË EURO TË ISH MINISTRAVE DHE DEPUTETËVE

“UJËSJELLËSI” FSHEH ARSYEN SE PSE KA SHLYER BORXHET E UJIT ME VLERË MBI TRE MILIONË EURO TË ISH MINISTRAVE DHE DEPUTETËVE

Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi” mban të fshehtë arsyen se pse ua ka shlyer borxhet e ujit me vlerë prej mbi tre milionë eurove, ish mi ...
TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PËRSËRI DO TË MARRIN NDIHMË FINANCIARË PËR SHËRIM, PAS REAGIMIT TË OMBUDSMANIT

TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PËRSËRI DO TË MARRIN NDIHMË FINANCIARË PËR SHËRIM, PAS REAGIMIT TË OMBUDSMANIT

Personat me fibrozë cistike prej dje, janë kthyer në Rregulloren për vlerësim të nivelit të kufizimit të personave në zhvillimin mental dhe fizik dhe ...
KTHEHET NDIHMA FINANCIARE PËR TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE?

KTHEHET NDIHMA FINANCIARE PËR TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE?

  Qeveria do të bëjë një vlerësim të ri që t’ua kthejë ndihmën financiare mujore prej 4.300 eurove të sëmurëve nga fibroza cistike. Kjo ndihmë ...
E DËNUARA KONTRABANDISTE E KOKAINËS MJEKON TË BURGOSURAT NË IDRIZOVË

E DËNUARA KONTRABANDISTE E KOKAINËS MJEKON TË BURGOSURAT NË IDRIZOVË

  Një kontrabandiste e dënuar për sasi të mëdha kokaine, e cila vuan dënim disavjeçar në burg, u bën kokteje qetësuesish dhe hapash të tjerë e ...
KADASTRA U JEP FLETËPRONËSI NË MËNYRË SELEKTIVE BANORËVE TË SË NJEJTËS NDËRTESË

KADASTRA U JEP FLETËPRONËSI NË MËNYRË SELEKTIVE BANORËVE TË SË NJEJTËS NDËRTESË

Avokati i Popullit konstaton shkelje të të drejtave të banorëve të rrugës Jordan Mijallkov, nr.46, Shkup nga Qendra e kadastrës për patundshmëri- Shku ...
QEVERIA KURSEN DUKE DISKRIMINUAR FËMIJË TË SËMURË RËNDË

QEVERIA KURSEN DUKE DISKRIMINUAR FËMIJË TË SËMURË RËNDË

Më 5 janar të këtij viti, Qeveria solli Programin për mjekimin e sëmundjeve të rralla në Republikën e Maqedonisë për vitin 2016. Për këtë qëllim, ka s ...
TODOROVI, SPASOVI DHE LUTFIU PENGOJNË NDIHMËN PËR FËMIJËT ME FIBROZË CISTIKE

TODOROVI, SPASOVI DHE LUTFIU PENGOJNË NDIHMËN PËR FËMIJËT ME FIBROZË CISTIKE

Të regjistruarit e rinj, të sëmurë nga fibroza cistike, sëmundje e rrallë, e rëndë dhe trashëguese, që paraqitet nga lindja, e humbën shtesën e domosd ...
1 4 5 660 / 60 НАПИСИ