Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 4 5 6 40 / 60 НАПИСИ
MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

Studentja nga Shkupi, e cila ndjek studime postdiplomike dhe së shpjeti do të magjistrojë, për shtatë vjet kërkon drejtësi nga Ministria e arsimit dhe ...
„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizim” nga Shkupi ka dhënë fatura të çrregullta për ujë prej mijëra eurosh, zbuloi zyra e Avokatit të popullit. ...
DREJTORI I BURGUT “IDRIZOVË” PENGON HETIMIN PËR TË BURGOSURËN ME  SËMUNDJE TË RËNDË, THOTË AVOKATI I POPULLIT

DREJTORI I BURGUT “IDRIZOVË” PENGON HETIMIN PËR TË BURGOSURËN ME SËMUNDJE TË RËNDË, THOTË AVOKATI I POPULLIT

Vdjeka po shtohet në burgun “Idrizovë”. Nga janari e deri më tani kanë vdekur pesë të burgosur. Drejtori i burgut Zhivko Pejkovski refuzon të japë dok ...
NJË GRUA ROME SHTATZËNË KA PARAQITUR DISKRIMINIM NË SPITAL, NJË TJETËR KA FITUAR PADI SE NUK IA KANË DHËNË FOSHNJËN E SËMURË

NJË GRUA ROME SHTATZËNË KA PARAQITUR DISKRIMINIM NË SPITAL, NJË TJETËR KA FITUAR PADI SE NUK IA KANË DHËNË FOSHNJËN E SËMURË

Gruaja shtatzënë, rome nga Manastiri ka paraqitur se ka qenë e diskriminuar nga një nëpunës shëndetësor gjatë kontrollit në Klinikën spitalore të Mana ...
POLICIA KA ZBULUAR BIZNES ME PLLAKA TË VJEDHURA VARRI

POLICIA KA ZBULUAR BIZNES ME PLLAKA TË VJEDHURA VARRI

Pllakat e mermerta masive të varreve, të rënda 300 kilogramë deri në një ton, të cilat në rrethana të çuditshme ishin zhdukur nga varrezat e Gjorçe Pe ...
NJË NXËNËS I KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA EC NGA 13 KM DERI NË SHKOLLË SEPSE NUK KA TRANSPORT

NJË NXËNËS I KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA EC NGA 13 KM DERI NË SHKOLLË SEPSE NUK KA TRANSPORT

Avokati i popullit nga Kumanova hapi lëndë për t’i zbuluar shkaqet se përse nuk sigurohet transport për Eleonorën (8), e cila është një fëmijë me nevo ...
PERSONI ME PENGESA ZHVILLIMI I PAGUAN QERA SHTETIT, NDËRKOHË QË NUK MUND TË SHPËRNGULET SEPSE KA MARRË NJË BANESË TË SHKATËRRUAR

PERSONI ME PENGESA ZHVILLIMI I PAGUAN QERA SHTETIT, NDËRKOHË QË NUK MUND TË SHPËRNGULET SEPSE KA MARRË NJË BANESË TË SHKATËRRUAR

Personi i moshuar me pengesa në zhvillim dhe probleme të rënda shëndetësore, për të cilin pas vdekjes të së ëmës kujdeset kujdestari i tij, 20 muaj nu ...
PADITINI KOMUNAT PËR BORËN DHE AKULLIN E PAPASTRUAR, MOS I DURONI LËNDIMET, THOTË OMBUDSMANI

PADITINI KOMUNAT PËR BORËN DHE AKULLIN E PAPASTRUAR, MOS I DURONI LËNDIMET, THOTË OMBUDSMANI

  Mbi 160 qytetarë të lënduar me thyerje në këmbë, duar dhe nyje janë regjistruar vetëm në Shkup, që kur ra bora e parë, si pasojë e rrugëve d ...
MBI 300 NJERËZ DO TË HUMBIN SHUMË PARA NË FONDET PRIVATE TË PENSIONIT

MBI 300 NJERËZ DO TË HUMBIN SHUMË PARA NË FONDET PRIVATE TË PENSIONIT

Gjithsej 314 qytetarë do të humbin shumë para sepse janë të anëtarësuar në fondin e dytë pensional. Bëhet fjalë për të siguruar që në vitin 2005 kanë ...
NJË NËPUNËS ME TRI SULME NË TRU KA MBETUR EDHE PA PUSHIM MJEKËSOR EDHE PA PUNË

NJË NËPUNËS ME TRI SULME NË TRU KA MBETUR EDHE PA PUSHIM MJEKËSOR EDHE PA PUNË

Një nëpunësi, që nuk ka pasur gjashtë muaj sigurim shëndetësor të pandërprerë, nga dita e parë e punësimit, Fondi për shëndetësi nuk do t’ia mbulojë p ...
1 2 3 4 5 6 40 / 60 НАПИСИ