Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 4 5 20 / 43 НАПИСИ
“UNË NUK PO JETOJ, PO VDES”, GRUAJA 82 VJEÇARE ME SËMUNDJEN E PARKINSONIT MES RASTEVE SOCIALE NË BARAKAT E SHKATËRRUARA TË GJYQIT NË BUTEL

“UNË NUK PO JETOJ, PO VDES”, GRUAJA 82 VJEÇARE ME SËMUNDJEN E PARKINSONIT MES RASTEVE SOCIALE NË BARAKAT E SHKATËRRUARA TË GJYQIT NË BUTEL

Një grua tetëdhjetë e dy vjeçare me këmbë të thyer dhe sëmundje të Parkinsonit është vendosur në dhomën më të shkatërruar të ish -barakave të gjyqit, ...
FËMIJË – FANTOMË NË BARAKAT E GJYQIT NË BUTEL, QEVERITARËT NUK DUAN TË FLASIN PËR TA

FËMIJË – FANTOMË NË BARAKAT E GJYQIT NË BUTEL, QEVERITARËT NUK DUAN TË FLASIN PËR TA

Fëmijë fantomë jetojnë në barakat e braktisura të Gjyqit themelor Shkupi 2 në Butel. Katërvjeçari Memet dhe njëvjeçarja Ymyt janë të padukshëm pasi në ...
DAP KA BLLOKUAR NDIHMËN FINANCIARE TË NJË TË PASTREHURI TË SËMURË PËR SHKAK SE NUK E KA PAGUAR TAKSËN RADIODIFUZIVE E CILA NUK ISHTE E TIJA

DAP KA BLLOKUAR NDIHMËN FINANCIARE TË NJË TË PASTREHURI TË SËMURË PËR SHKAK SE NUK E KA PAGUAR TAKSËN RADIODIFUZIVE E CILA NUK ISHTE E TIJA

Drejtoria e të Ardhurave Publike (DAP) një të pastrehuri në Shkup ia ka bllokuar ndihmën financiare të vetme nga Komuna Qendër, të cilën ai e merrte s ...
MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

Studentja nga Shkupi, e cila ndjek studime postdiplomike dhe së shpjeti do të magjistrojë, për shtatë vjet kërkon drejtësi nga Ministria e arsimit dhe ...
„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizim” nga Shkupi ka dhënë fatura të çrregullta për ujë prej mijëra eurosh, zbuloi zyra e Avokatit të popullit. ...
DREJTORI I BURGUT “IDRIZOVË” PENGON HETIMIN PËR TË BURGOSURËN ME  SËMUNDJE TË RËNDË, THOTË AVOKATI I POPULLIT

DREJTORI I BURGUT “IDRIZOVË” PENGON HETIMIN PËR TË BURGOSURËN ME SËMUNDJE TË RËNDË, THOTË AVOKATI I POPULLIT

Vdjeka po shtohet në burgun “Idrizovë”. Nga janari e deri më tani kanë vdekur pesë të burgosur. Drejtori i burgut Zhivko Pejkovski refuzon të japë dok ...
NJË GRUA ROME SHTATZËNË KA PARAQITUR DISKRIMINIM NË SPITAL, NJË TJETËR KA FITUAR PADI SE NUK IA KANË DHËNË FOSHNJËN E SËMURË

NJË GRUA ROME SHTATZËNË KA PARAQITUR DISKRIMINIM NË SPITAL, NJË TJETËR KA FITUAR PADI SE NUK IA KANË DHËNË FOSHNJËN E SËMURË

Gruaja shtatzënë, rome nga Manastiri ka paraqitur se ka qenë e diskriminuar nga një nëpunës shëndetësor gjatë kontrollit në Klinikën spitalore të Mana ...
POLICIA KA ZBULUAR BIZNES ME PLLAKA TË VJEDHURA VARRI

POLICIA KA ZBULUAR BIZNES ME PLLAKA TË VJEDHURA VARRI

Pllakat e mermerta masive të varreve, të rënda 300 kilogramë deri në një ton, të cilat në rrethana të çuditshme ishin zhdukur nga varrezat e Gjorçe Pe ...
NJË NXËNËS I KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA EC NGA 13 KM DERI NË SHKOLLË SEPSE NUK KA TRANSPORT

NJË NXËNËS I KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA EC NGA 13 KM DERI NË SHKOLLË SEPSE NUK KA TRANSPORT

Avokati i popullit nga Kumanova hapi lëndë për t’i zbuluar shkaqet se përse nuk sigurohet transport për Eleonorën (8), e cila është një fëmijë me nevo ...
PERSONI ME PENGESA ZHVILLIMI I PAGUAN QERA SHTETIT, NDËRKOHË QË NUK MUND TË SHPËRNGULET SEPSE KA MARRË NJË BANESË TË SHKATËRRUAR

PERSONI ME PENGESA ZHVILLIMI I PAGUAN QERA SHTETIT, NDËRKOHË QË NUK MUND TË SHPËRNGULET SEPSE KA MARRË NJË BANESË TË SHKATËRRUAR

Personi i moshuar me pengesa në zhvillim dhe probleme të rënda shëndetësore, për të cilin pas vdekjes të së ëmës kujdeset kujdestari i tij, 20 muaj nu ...
1 2 3 4 5 20 / 43 НАПИСИ