Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 4 5 6 30 / 56 НАПИСИ
NXËNËSJA E KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA KA ECUR GJITHSEJ 2500 KILOMETRA PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË

NXËNËSJA E KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA KA ECUR GJITHSEJ 2500 KILOMETRA PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË

Gjatë tërë vitit shkollor nuk u gjend asnjë zgjidhje për problemin e transportit të vajzës me nevoja të veçanta nga fshati i Kumanovës, Vragoturcë, e ...
FAMILJA PRET 16 VJET QË MINISTRIA E FINANSAVE T’IA KTHEJË TOKËN ME DENACIONALIZIM

FAMILJA PRET 16 VJET QË MINISTRIA E FINANSAVE T’IA KTHEJË TOKËN ME DENACIONALIZIM

Numri më i madh i parashtresave te Avokati i popullit nga fusha e raporteve të pronësisë ligjore për 2014,2015 dhe 2016 kanë qenë prej qytetarëve të m ...
BABALLARËT JANË TË DISKRIMINUAR PASI NUK KANË TË DREJTË PËR FËMIJË TË TRETË, PARALAJMËROI AVOKATI I POPULLIT

BABALLARËT JANË TË DISKRIMINUAR PASI NUK KANË TË DREJTË PËR FËMIJË TË TRETË, PARALAJMËROI AVOKATI I POPULLIT

Avokati i popullit kërkon që edhe baballarët të kenë të drejta kompensimi për fëmijën e tretë, pasi me vendimin aktual ligjor bëhet diskriminim dhe tr ...
“UNË NUK PO JETOJ, PO VDES”, GRUAJA 82 VJEÇARE ME SËMUNDJEN E PARKINSONIT MES RASTEVE SOCIALE NË BARAKAT E SHKATËRRUARA TË GJYQIT NË BUTEL

“UNË NUK PO JETOJ, PO VDES”, GRUAJA 82 VJEÇARE ME SËMUNDJEN E PARKINSONIT MES RASTEVE SOCIALE NË BARAKAT E SHKATËRRUARA TË GJYQIT NË BUTEL

Një grua tetëdhjetë e dy vjeçare me këmbë të thyer dhe sëmundje të Parkinsonit është vendosur në dhomën më të shkatërruar të ish -barakave të gjyqit, ...
FËMIJË – FANTOMË NË BARAKAT E GJYQIT NË BUTEL, QEVERITARËT NUK DUAN TË FLASIN PËR TA

FËMIJË – FANTOMË NË BARAKAT E GJYQIT NË BUTEL, QEVERITARËT NUK DUAN TË FLASIN PËR TA

Fëmijë fantomë jetojnë në barakat e braktisura të Gjyqit themelor Shkupi 2 në Butel. Katërvjeçari Memet dhe njëvjeçarja Ymyt janë të padukshëm pasi në ...
DAP KA BLLOKUAR NDIHMËN FINANCIARE TË NJË TË PASTREHURI TË SËMURË PËR SHKAK SE NUK E KA PAGUAR TAKSËN RADIODIFUZIVE E CILA NUK ISHTE E TIJA

DAP KA BLLOKUAR NDIHMËN FINANCIARE TË NJË TË PASTREHURI TË SËMURË PËR SHKAK SE NUK E KA PAGUAR TAKSËN RADIODIFUZIVE E CILA NUK ISHTE E TIJA

Drejtoria e të Ardhurave Publike (DAP) një të pastrehuri në Shkup ia ka bllokuar ndihmën financiare të vetme nga Komuna Qendër, të cilën ai e merrte s ...
MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

Studentja nga Shkupi, e cila ndjek studime postdiplomike dhe së shpjeti do të magjistrojë, për shtatë vjet kërkon drejtësi nga Ministria e arsimit dhe ...
„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizim” nga Shkupi ka dhënë fatura të çrregullta për ujë prej mijëra eurosh, zbuloi zyra e Avokatit të popullit. ...
DREJTORI I BURGUT “IDRIZOVË” PENGON HETIMIN PËR TË BURGOSURËN ME  SËMUNDJE TË RËNDË, THOTË AVOKATI I POPULLIT

DREJTORI I BURGUT “IDRIZOVË” PENGON HETIMIN PËR TË BURGOSURËN ME SËMUNDJE TË RËNDË, THOTË AVOKATI I POPULLIT

Vdjeka po shtohet në burgun “Idrizovë”. Nga janari e deri më tani kanë vdekur pesë të burgosur. Drejtori i burgut Zhivko Pejkovski refuzon të japë dok ...
NJË GRUA ROME SHTATZËNË KA PARAQITUR DISKRIMINIM NË SPITAL, NJË TJETËR KA FITUAR PADI SE NUK IA KANË DHËNË FOSHNJËN E SËMURË

NJË GRUA ROME SHTATZËNË KA PARAQITUR DISKRIMINIM NË SPITAL, NJË TJETËR KA FITUAR PADI SE NUK IA KANË DHËNË FOSHNJËN E SËMURË

Gruaja shtatzënë, rome nga Manastiri ka paraqitur se ka qenë e diskriminuar nga një nëpunës shëndetësor gjatë kontrollit në Klinikën spitalore të Mana ...
1 2 3 4 5 6 30 / 56 НАПИСИ