Таг: 12 април

ДИК ГО УТВРДИ РЕДОСЛЕДОТ НА ГЛАСАЧКОТО ЛИВЧЕ ЗА ИЗБОРИТЕ НА 12 АПРИЛ

ДИК ГО УТВРДИ РЕДОСЛЕДОТ НА ГЛАСАЧКОТО ЛИВЧЕ ЗА ИЗБОРИТЕ НА 12 АПРИЛ

Државната изборна комисија на денешната 65-та седница на јавна ждрепка го утврди редоследот на кандидатските листи на гласачкото ливче за избор на пра ...
ЗАЛОЖНИЦИ НА МИМОЗИТЕ

ЗАЛОЖНИЦИ НА МИМОЗИТЕ

1 Македонија е соочена со четири предизвици. Не е само битката да се ограничи ширењето на коронавирусот. За помалку од еден месец се закажани и предвр ...
ИЗВОЗ НА КРИМИНАЛЦИ

ИЗВОЗ НА КРИМИНАЛЦИ

1 Вака-така, со туркање, со притисоци, со молење, со убедување, со помош, со напад на Собранието, со референдум, со промена на името, со бојкот, со пр ...
ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА

ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА

1 По оној шок што ни го приреди Франција, ставајќи вето за почеток на преговорите на Македонија со ЕУ, можеби премиерот Зоран Заев можеше и да не пови ...
ПОПИС ПО ИЗБОРИТЕ, ЗАЕВ ПРИФАЌА ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА, МИЦКОСКИ НА НЕКОИ НАРЕДНИ ИЗБОРИ

ПОПИС ПО ИЗБОРИТЕ, ЗАЕВ ПРИФАЌА ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА, МИЦКОСКИ НА НЕКОИ НАРЕДНИ ИЗБОРИ

Предвремените парламентрани избори кои на вчерашната лидерска средба беше договорено дека ќе се одржат на 12 април, ќе се одржат без направен попис на ...
АКЦИЈА ЗА ШАРАЊЕ ПРЕД ВЛАДА, ЧАТАЛ ЗА ФАСАДАТА, ВАЉАЦИ ЗА АСФАЛТОТ

АКЦИЈА ЗА ШАРАЊЕ ПРЕД ВЛАДА, ЧАТАЛ ЗА ФАСАДАТА, ВАЉАЦИ ЗА АСФАЛТОТ

Шарената револуција почна акција за шарање пред Влада. На една страна со два чатала се шара фасадата, а на друга страна со ваљаци се бои асфалтот на с ...
ПЕТКА ОД ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД УСТАВЕН СУД

ПЕТКА ОД ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД УСТАВЕН СУД

Шарената револуција продолжи со одбројувањето и со долближувањето до Уставниот суд. Вчера одбројуваа на мостот „Око“, а денес на плочникот пред влезот ...
7 / 7 НАПИСИ