Таг: А1 Македонија

А1 МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ БЕЗБЕДЕН БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ ЗА ДЕЦАТА НА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКА ХИРУРГИЈА

А1 МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ БЕЗБЕДЕН БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ ЗА ДЕЦАТА НА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКА ХИРУРГИЈА

Во пресрет на новогодишните празници, А1 Македонија донираше бесплатен безбеден безжичен интернет за децата на ЗУ Клиника за детска хирургија, соопшти ...
„А1 МАКЕДОНИЈА“ ПОЧНУВА СО ЗАВРШНОТО ТЕСТИРАЊЕ НА 5Г МРЕЖАТА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

„А1 МАКЕДОНИЈА“ ПОЧНУВА СО ЗАВРШНОТО ТЕСТИРАЊЕ НА 5Г МРЕЖАТА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

„А1 Македонија“ објави дека постави 5Г мрежа во центарот на Скопје заради финално тестирање, со што дојде чекор поблиску до комерцијално воведување на ...
ДВЕ ГОДИНИ ОД БРЕНДОТ „А1“ СО ПОНУДА ОД 100 ГИГАБАЈТИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ МЕСЕЧНО

ДВЕ ГОДИНИ ОД БРЕНДОТ „А1“ СО ПОНУДА ОД 100 ГИГАБАЈТИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ МЕСЕЧНО

„А1 Македонија“ ја одбележува втората година од воведувањето на „А1“ брендот на македонскиот пазар со статусот на најголем мобилен оператор со најбрз ...
НОВАТА ВЕРЗИЈА НА ВИРТУЕЛНИОТ АСИСТЕНТ „СЛАВЧО“ Е ДИЗАЈНИРАНА ДА ИМ ПОНУДИ ПОМОШ И ПОДДРШКА ЗА СИТЕ ПРАШАЊА НА КОРИСНИЦИТЕ НА „А1 МАКЕДОНИЈА“

НОВАТА ВЕРЗИЈА НА ВИРТУЕЛНИОТ АСИСТЕНТ „СЛАВЧО“ Е ДИЗАЈНИРАНА ДА ИМ ПОНУДИ ПОМОШ И ПОДДРШКА ЗА СИТЕ ПРАШАЊА НА КОРИСНИЦИТЕ НА „А1 МАКЕДОНИЈА“

Новата и усовршена верзија на виртуелниот асистент „Славчо“, базиран на вештачка интелигенција, е дизајнирана да понуди помош и поддршка за сите праша ...
„А1“ ОДБЕЛЕЖУВА ЕДНА ГОДИНА ПРИСУСТВО НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР СО НОВИ ТАРИФИ И ПОДАРОК 10 ГИГАБАЈТИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

„А1“ ОДБЕЛЕЖУВА ЕДНА ГОДИНА ПРИСУСТВО НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР СО НОВИ ТАРИФИ И ПОДАРОК 10 ГИГАБАЈТИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

Телекомуникациската компанија „А1 Македонија“ одбележува една година присуство на брендот „А1“ на македонскиот пазар и по тој повод, на своите корисни ...
ПОТЕШКОТИИТЕ СО ВОСПОСТАВУВАЊЕ ПОВИЦИ СЕ НАДМИНАТИ, СЕ РАБОТИ НА ПРОБЛЕМОТ СО ИСПРАЌАЊЕ СМС ПОРАКИ, ВЕЛАТ ОД „А1 МАКЕДОНИЈА“

ПОТЕШКОТИИТЕ СО ВОСПОСТАВУВАЊЕ ПОВИЦИ СЕ НАДМИНАТИ, СЕ РАБОТИ НА ПРОБЛЕМОТ СО ИСПРАЌАЊЕ СМС ПОРАКИ, ВЕЛАТ ОД „А1 МАКЕДОНИЈА“

Потешкотиите со воспоставување на повици се надминати, а во моментов се работи на надминување на проблемот со испраќање на СМС пораки, соопштија од „А ...
„ВИП“ И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА „А1“

„ВИП“ И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА „А1“

Телекомуникациската компанија „оне.Вип“ денеска и официјално се преименуваше во „А1 Македонија ДООЕЛ“, а брендот „Вип“ стана „А1“. На свечениот нас ...
7 / 7 НАПИСИ