Таг: алатка

ГО МЕНУВАМЕ И ПОДОБРУВАМЕ ПРОЦЕСОТ НА БАРАЊЕ И НАОЃАЊЕ РАБОТА, ВЕЛИ ПОЛИКАРП АРСЕНОВСКИ, ОСНОВАЧ НА АЛАТКАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ „ТРИВИТИ“

ГО МЕНУВАМЕ И ПОДОБРУВАМЕ ПРОЦЕСОТ НА БАРАЊЕ И НАОЃАЊЕ РАБОТА, ВЕЛИ ПОЛИКАРП АРСЕНОВСКИ, ОСНОВАЧ НА АЛАТКАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ „ТРИВИТИ“

„Заслужуваш добра работа“ е слоганот под кој неодамна беше лансирана www.thrivity.mk , иновативната алатка за пребарување (Search engine) за луѓето ко ...
ФЕЈСБУК ЌЕ ГИ ПРЕДУПРЕДУВА КОРИСНИЦИТЕ АКО САКААТ ДА СПОДЕЛАТ СТАРА ВЕСТ

ФЕЈСБУК ЌЕ ГИ ПРЕДУПРЕДУВА КОРИСНИЦИТЕ АКО САКААТ ДА СПОДЕЛАТ СТАРА ВЕСТ

Фејсбук објави дека лансирал нова алатка која ќе ги известува корисниците кога сакаат да споделат новинарски текст кој е стар повеќе од 90 дена, како ...
ТРИВИТИ – ПРВ МАКЕДОНСКИ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ ЗА ОНИЕ КОИ БАРААТ РАБОТА И ЗА КОМПАНИИТЕ КОИ ВРАБОТУВААТ

ТРИВИТИ – ПРВ МАКЕДОНСКИ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ ЗА ОНИЕ КОИ БАРААТ РАБОТА И ЗА КОМПАНИИТЕ КОИ ВРАБОТУВААТ

Тривити (thrivity.mk) е првата македонска алатка за пребарување наменет за оние кои бараат работа и за компаниите кои вработуваат. Тој нуди иновативен ...
АЛАТКАТА НА „ГУГЛ“ ЗА МЕРЕЊЕ НА АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ДОСТАПНА И ВО ЕВРОПА

АЛАТКАТА НА „ГУГЛ“ ЗА МЕРЕЊЕ НА АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ДОСТАПНА И ВО ЕВРОПА

Алатка на „Гугл“ која го мери загадувањето на воздухот во градовите наскоро ќе биде достапна и во Европа. Таа досега се користеше само во САД и „Гу ...
4 / 4 НАПИСИ