Таг: Александар Наумоски

ДО МАРТ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ БИДE СО ЛЕД СВЕТИЛКИ

ДО МАРТ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ БИДE СО ЛЕД СВЕТИЛКИ

Општина Ѓорче Петров ќе добие ново улично осветлување со лед светилки. Од денес па во наредните 6 месеци низ целата територија на општината ќе се мену ...
ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ ГО ВРАЌА НЕКОГАШНОТО КОРЗО

ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ ГО ВРАЌА НЕКОГАШНОТО КОРЗО

Општина Ѓорче Петров почна со градежни работи за изведба на шеталиште во паркот односно враќање на некогашното корзо. Во моментов се расчистува тер ...
ВОДАТА ОД ЈАВНАТА ЧЕШМА ВО СКОПСКО КУЧКОВО НЕБЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ

ВОДАТА ОД ЈАВНАТА ЧЕШМА ВО СКОПСКО КУЧКОВО НЕБЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ

Водата од јавната чешма во село Кучково е небезбедна за пиење поради присуство на бактерија ешерихија коли. Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров ...
ПРОШИРУВАЊЕ НА ГРАДИНКАТА И ЗЕЛЕНИЛО МЕСТО ЗГРАДА ВО ХРОМ, ВЕТУВА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАУМОСКИ ПО ПЕТИЦИЈАТА ОД ЖИТЕЛИТЕ

ПРОШИРУВАЊЕ НА ГРАДИНКАТА И ЗЕЛЕНИЛО МЕСТО ЗГРАДА ВО ХРОМ, ВЕТУВА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАУМОСКИ ПО ПЕТИЦИЈАТА ОД ЖИТЕЛИТЕ

Наместо да се гради уште една зграда, да се прошири капацитетот на градинката бараат жителите на населбата Хром од градоначачникот на Општина Ѓорче Пе ...
ОПШТИНАТА ЌЕ ПОСТАВИ СЕМАФОР НА ЦРНАТА ТОЧКА КАЈ ШКОЛОТО ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ОПШТИНАТА ЌЕ ПОСТАВИ СЕМАФОР НА ЦРНАТА ТОЧКА КАЈ ШКОЛОТО ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

На критичното место ќе биде поставен семафор со кој очекуваме целосно да се реши проблемот со сообраќајот, брзото возење и непочитување на пешаците ко ...
СТАРИТЕ ЗГРАДИ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ ДОБИЈАТ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ФАСАДИ, НАЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАУМОСКИ

СТАРИТЕ ЗГРАДИ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ ДОБИЈАТ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ФАСАДИ, НАЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАУМОСКИ

Општина Ѓорче Петров ќе ги реновира старите згради со нови енергетски ефикасни фасади. Градоначалникот на општина Ѓорче Петров Александар Наумоски ...
АЛЕКСАНДАР НАУМОСКИ НОВ ДИРЕКТОР НА ЗАТВОРОТ ШУТКА

АЛЕКСАНДАР НАУМОСКИ НОВ ДИРЕКТОР НА ЗАТВОРОТ ШУТКА

Александар Наумоски е нов директор на затворот Скопје во населбата Шуто Оризари.Тој функцијата ја презеде денеска, а доаѓа на местото на Александар Ѓе ...
7 / 7 НАПИСИ