Таг: „Александар Велики“

ОД 1 НОЕМВРИ ЛЕТОВИ ОД АТИНА ЗА СКОПЈЕ СО ГРЧКАТА КОМПАНИЈА „ЕЈЏИАН“

ОД 1 НОЕМВРИ ЛЕТОВИ ОД АТИНА ЗА СКОПЈЕ СО ГРЧКАТА КОМПАНИЈА „ЕЈЏИАН“

Грчката авиокомпанија „Ејџиан“ од 1 ноември повторно ќе лета од Атина до Скопје. На сајтот на „Ејџиан“ веќе може да се резервираат карти за летот меѓу ...
СЕ ОТСТРАНУВААТ ТАБЛИТЕ „АВТОПАТ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ“, СЕ ПЕЧАТАТ НОВИТЕ „ПРИЈАТЕЛСТВО“ НА ТРИ ЈАЗИЦИ

СЕ ОТСТРАНУВААТ ТАБЛИТЕ „АВТОПАТ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ“, СЕ ПЕЧАТАТ НОВИТЕ „ПРИЈАТЕЛСТВО“ НА ТРИ ЈАЗИЦИ

Почна менувањето на 19-те табли на доскорешниот автопат „Александар Македонски“ и уште на шест на патот кон аеродромот, чиј назив беше исто така смене ...
ЌЕ СЕ ВАДАТ ТАБЛИТЕ ОД АВТОПАТОТ КОН ГРЦИЈА, ОДЛУКАТА ОБЈАВЕНА ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК“

ЌЕ СЕ ВАДАТ ТАБЛИТЕ ОД АВТОПАТОТ КОН ГРЦИЈА, ОДЛУКАТА ОБЈАВЕНА ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК“

Со објавата во Службен весник на Република Македонија стапи на сила владината одлука за преименувањето на автопатот од коридорот 10 и на Скопскиот аер ...
ВЛАДАТА ГО СМЕНИ ИМЕТО НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

ВЛАДАТА ГО СМЕНИ ИМЕТО НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

Владата на денешницата седница донесе одлука да го преименува скопскиот аеродром „Александар Велики“, објави премиерот Зоран Заев. Новото име ќе биде ...
ЦИПРАС МУ ВЕТИЛ НА ЗАЕВ ДЕКА ЌЕ ЈА ОДБЛОКИРА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈАТА НА СПОГОДБАТА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА СО ЕУ, ЗАКОЧЕНА ОД 2009

ЦИПРАС МУ ВЕТИЛ НА ЗАЕВ ДЕКА ЌЕ ЈА ОДБЛОКИРА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈАТА НА СПОГОДБАТА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА СО ЕУ, ЗАКОЧЕНА ОД 2009

Грција нема да ја блокира Република Македонија да ја почне втората фаза од имплементацијата на Спогодбата за стабилизација и асоцијација (ССА), како и ...
5 / 5 НАПИСИ