Таг: Александар Вулин

СРПСКИОТ МИНИСТЕР ВУЛИН ГЛЕДАШЕ БОКС НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД

СРПСКИОТ МИНИСТЕР ВУЛИН ГЛЕДАШЕ БОКС НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД

Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин синоќа гледаше бокс на скопскиот плоштад Македонија, каде што деновиве се одржуваше регионалнат ...
МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ОД ВЛАСТА ВО СРБИЈА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ СО ГЛАД ДОДЕКА НЕ ПРЕСТАНАТ ПРОТЕСТИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА

МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ОД ВЛАСТА ВО СРБИЈА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ СО ГЛАД ДОДЕКА НЕ ПРЕСТАНАТ ПРОТЕСТИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин и заменик градоначалникот на Белград Горан Весиќ најавија дека од утре во 5 до 12 ќе штрајкуваат со глад ...
2 / 2 НАПИСИ