Таг: Александар

ЖЕНСКАТА РИМСКА МИЛОСТ ГО БРКА АЛЕКСАНДАР ВО СОЛУН

ЖЕНСКАТА РИМСКА МИЛОСТ ГО БРКА АЛЕКСАНДАР ВО СОЛУН

(Специјално од Солун: Марина КОСТОВА) Римската милост (каритас романа), приказната за Перо, жената која тајно се прикрала во затворот за да го дои ...
ПОПЛАВЕН ПЛОШТАДОТ ФИЛИП ВТОРИ ОД 11 МИЛИОНИ ЕВРА, СЕ РАСИПАЛА ЧЕШМИЧКА

ПОПЛАВЕН ПЛОШТАДОТ ФИЛИП ВТОРИ ОД 11 МИЛИОНИ ЕВРА, СЕ РАСИПАЛА ЧЕШМИЧКА

Плочникот на плоштадот Филип Втори кај црквата Св. Димитрија во најстрогиот центар на Скопје два дена е под вода. Додека корисници од различни страни ...
2 / 2 НАПИСИ