Таг: Александра Поп-Стефанија

СУДИЈКАТА ПОП СТЕФАНИЈА ОД ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ ЗА КОЈА СЈО БАРАШЕ РАЗРЕШУВАЊЕ ВРАТЕНА ДА СУДИ НАЗАД ВО НЕГОТИНО

СУДИЈКАТА ПОП СТЕФАНИЈА ОД ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ ЗА КОЈА СЈО БАРАШЕ РАЗРЕШУВАЊЕ ВРАТЕНА ДА СУДИ НАЗАД ВО НЕГОТИНО

Судијката Александра Поп Стефанија, чиј сопруг беше висок функционер од поранешната владејачка ВМРО-ДПМНЕ, е вратена во Основниот суд Неготино, од кај ...
ПАНЧЕВСКИ И СУДИЈКИТЕ ЗА КОИ СЈО БАРА РАЗРЕШУВАЊЕ ЌЕ ГИ СУДАТ ПРЕДМЕТИТЕ НА ЈАНЕВА

ПАНЧЕВСКИ И СУДИЈКИТЕ ЗА КОИ СЈО БАРА РАЗРЕШУВАЊЕ ЌЕ ГИ СУДАТ ПРЕДМЕТИТЕ НА ЈАНЕВА

Новиот претседател на Основниот суд Скопје 1 Стојанче Рибарев денеска го потпишал новиот распоред на судии и во него експретседателот Владимир Панчевс ...
ПАНЧЕВСКИ И СУДИЈКИТЕ ЗА КОИ СЈО БАРА РАЗРЕШУВАЊЕ РАСПОРЕДЕНИ НА ПРЕДМЕТИТЕ НА ЈАНЕВА

ПАНЧЕВСКИ И СУДИЈКИТЕ ЗА КОИ СЈО БАРА РАЗРЕШУВАЊЕ РАСПОРЕДЕНИ НА ПРЕДМЕТИТЕ НА ЈАНЕВА

Новиот претседател на Основниот суд Скопје 1 Стојанче Рибарев денеска го потпишал новиот распоред на судии и во него експретседателот Владимир Панче ...
СПРЕГАТА НА ПАНЧЕВСКИ СО СУДИИТЕ ПРОТИВ СЈО ВЛЕЗЕ И ВО ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ

СПРЕГАТА НА ПАНЧЕВСКИ СО СУДИИТЕ ПРОТИВ СЈО ВЛЕЗЕ И ВО ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ

Поранешниот претседател на Кривичниот суд и кандидат за нов мандат Владимир Панчевски е посочен во најновиот извештај за состојбата со човековите прав ...
ЈАНЕВА ПОБАРА РАЗРЕШУВАЊЕ НА СВАРОВСКИ СУДИЈКАТА ПЕТРОВСКА И КОЛЕШКАТА ПОП-СТЕФАНИЈА

ЈАНЕВА ПОБАРА РАЗРЕШУВАЊЕ НА СВАРОВСКИ СУДИЈКАТА ПЕТРОВСКА И КОЛЕШКАТА ПОП-СТЕФАНИЈА

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева ѝ поднесе претставки за нестручно и несовесно работење на сваровски судијката Лидија Петровска, која го в ...
НЕМА НАЛОГ ЗА ПРЕТРЕС КАЈ ФУНКЦИОНЕРИ, ДЕЖУРНИОТ ЗАМЕНЕТ СО СУДИИ ЗА КОИ СЈО БАРАШЕ ИЗЗЕМАЊЕ

НЕМА НАЛОГ ЗА ПРЕТРЕС КАЈ ФУНКЦИОНЕРИ, ДЕЖУРНИОТ ЗАМЕНЕТ СО СУДИИ ЗА КОИ СЈО БАРАШЕ ИЗЗЕМАЊЕ

Основниот суд Скопје 1 молчи за обвинувањата од Специјалното обвинителство (СЈО) дека бил сменет дежурниот судија кај кого ова обвинителство на 20 ...
АПЕЛАЦИЈА ГО ОДБИ БАРАЊЕТО НА СЈО ЗА ИЗЗЕМАЊЕ НА СУДИЈАТА ПОП-СТЕФАНИЈА ЗА „ТВРДИНА“

АПЕЛАЦИЈА ГО ОДБИ БАРАЊЕТО НА СЈО ЗА ИЗЗЕМАЊЕ НА СУДИЈАТА ПОП-СТЕФАНИЈА ЗА „ТВРДИНА“

Апелациониот суд во Скопје го потврди решението на Основниот суд Скопје 1 според кое судијата Александра Поп-Стефанија не се иззема од случајот „Тврди ...
СЈО БАРА ИЗЗЕМАЊЕ НА СУДИЈКАТА ШТО ЈА СПОРИ НАДЛЕЖНОСТА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ПРИСЛУШУВАНАТА ОПРЕМА

СЈО БАРА ИЗЗЕМАЊЕ НА СУДИЈКАТА ШТО ЈА СПОРИ НАДЛЕЖНОСТА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ПРИСЛУШУВАНАТА ОПРЕМА

Судијката Александра Поп-Стефанија го прекинала сослушувањето на осомничените во случајот „Тврдина“, по барањето на Специјалното јавно обвинителство ( ...
СУДОТ ПОВТОРНО ЌЕ ОДЛУЧУВА ЗА ПРИТВОРОТ ЗА НАЧАЛНИКОТ ГОРАН ГРУЈОВСКИ ОД ПРЕДМЕТОТ „ТВРДИНА“

СУДОТ ПОВТОРНО ЌЕ ОДЛУЧУВА ЗА ПРИТВОРОТ ЗА НАЧАЛНИКОТ ГОРАН ГРУЈОВСКИ ОД ПРЕДМЕТОТ „ТВРДИНА“

Kривичниот совет на Одделението за организиран криминал и корупција при Основниот суд Скопје 1 денеска ја прифати жалбата на Специјалното јавно обвини ...
9 / 9 НАПИСИ