Таг: атмосферска канализација

НОВИТЕ УЛИЦИ И ПАРКИНЗИ ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ПОПЛАВЕНИ ПО ПРВИОТ ОБИЛЕН ДОЖД

НОВИТЕ УЛИЦИ И ПАРКИНЗИ ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ПОПЛАВЕНИ ПО ПРВИОТ ОБИЛЕН ДОЖД

Улиците и паркинзите во Клиничкиот центар се поплавени по врнежите на дожд изминативе два дена. Паркингот кај Клиниката за стоматологија е целиот под ...
ПО БУТЕЛСКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИ ОТИ 4 МЕСЕЦИ Е РАСКОПАНА, ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ЈА АСФАЛТИРА КОГА ЌЕ ЗАТОПЛИ

ПО БУТЕЛСКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИ ОТИ 4 МЕСЕЦИ Е РАСКОПАНА, ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ЈА АСФАЛТИРА КОГА ЌЕ ЗАТОПЛИ

Бутелска, главната улица во скопката општина Бутел, четири месеци е раскопана, целата е со дупки и по неа не може да се вози. Град Скопје во октомв ...
ДИМО НАРЕДНИКОТ СЕ УДАВИ ОД ДОЖД СРЕДЕ ПРИЛЕП

ДИМО НАРЕДНИКОТ СЕ УДАВИ ОД ДОЖД СРЕДЕ ПРИЛЕП

Последните дождови повторно го исфрлија на виделина проблемот со несоодветната атмосферска канализација на улиците Димо Наредникот и Андон Слабејко, ш ...
ГЛАВНАТА УЛИЦА ВО ТЕТОВО БОМБАРДИРАНА СО ДУПКИ

ГЛАВНАТА УЛИЦА ВО ТЕТОВО БОМБАРДИРАНА СО ДУПКИ

Улицата Иво Лола Рибар во Тетово, една од главните сообраќајници во градот, која од музичкото училиште оди до Градскиот стадион на патот за Вратница, ...
ИАКО ДУЌАНИТЕ СЕ ЗАТВОРААТ, КИРИЈАТА И НАТАМУ Е НАД 4.000 ЕВРА МЕСЕЧНО НА ШИРОК СОКАК ВО БИТОЛА

ИАКО ДУЌАНИТЕ СЕ ЗАТВОРААТ, КИРИЈАТА И НАТАМУ Е НАД 4.000 ЕВРА МЕСЕЧНО НА ШИРОК СОКАК ВО БИТОЛА

На „Биди виден штрасе“ ,како што народски се нарекува Широк Сокак во Битола, дури ни катанците кои сѐ почесто се ставаат на дуќаните не ги намалија ас ...
АМЕРИКАНЦИТЕ ГО СПАСУВААТ ДЕЛЧЕВО ОД ПОПЛАВИ

АМЕРИКАНЦИТЕ ГО СПАСУВААТ ДЕЛЧЕВО ОД ПОПЛАВИ

Во Делчево заврши изградбата на нова атмосферска канализација, финансирана од УСАИД и општината, со што е намален ризикот од потенцијални штети од поп ...
ЛИЦЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ Ѝ ПЛАЌА КИРИЈА НА ДРЖАВАТА, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВСЕЛИ ОТИ ДОБИЛО РУИНИРАН СТАН

ЛИЦЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ Ѝ ПЛАЌА КИРИЈА НА ДРЖАВАТА, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВСЕЛИ ОТИ ДОБИЛО РУИНИРАН СТАН

Возрасно лице со попреченост и тешки здравствени проблеми, за кое по смртта на мајка му се грижи старател, 20 месеци не може да се всели во стан што м ...
7 / 7 НАПИСИ