Таг: Ацо Ангеловски

НА 27 АПРИЛ ПОЛИЦАЈЦИТЕ БИЛЕ ПУШТЕНИ ДА КОРИСТАТ СТАР ОДМОР, СВЕДОЧЕШЕ АЦО АНГЕЛОВСКИ ОД МВР НА СУДЕЊЕТО ЗА ОРГАНИЗИРАНИОТ НАПАД НА СОБРАНИЕТО

НА 27 АПРИЛ ПОЛИЦАЈЦИТЕ БИЛЕ ПУШТЕНИ ДА КОРИСТАТ СТАР ОДМОР, СВЕДОЧЕШЕ АЦО АНГЕЛОВСКИ ОД МВР НА СУДЕЊЕТО ЗА ОРГАНИЗИРАНИОТ НАПАД НА СОБРАНИЕТО

На 27 април пред Собранието имало мал број полицајци затоа што биле пуштени да користат стар годишен одмор, сведочеше Ацо Ангеловски, тогашниот телохр ...
СЛУШНАВ „УБИЈТЕ ГИ СИТЕ“ И ПУКАВ, СВЕДОЧЕШЕ ТЕЛОХРАНИТЕЛОТ НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ НА СУДЕЊЕТО ЗА 27 АПРИЛ

СЛУШНАВ „УБИЈТЕ ГИ СИТЕ“ И ПУКАВ, СВЕДОЧЕШЕ ТЕЛОХРАНИТЕЛОТ НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ НА СУДЕЊЕТО ЗА 27 АПРИЛ

Еден од најтешко повредените при организираниот напад на Собранието на 27 април лани, Ацо Ангеловски, кој испука истрел за да го спаси својот и живото ...
ПОЛИЦАЕЦОТ ШТО ГО СПАСИ ЗАЕВ УНАПРЕДЕН ВО НАЧАЛНИК ВО МВР

ПОЛИЦАЕЦОТ ШТО ГО СПАСИ ЗАЕВ УНАПРЕДЕН ВО НАЧАЛНИК ВО МВР

Сашо Тасевски и Ацо Ангеловски, кои на 27 април како дел од обезбедувањето министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, нему, на премиерот Зоран З ...
3 / 3 НАПИСИ