Таг: авијација

БИВШИОТ ШЕФ НА МОСКОВСКИОТ ИНСТИТУТ ЗА АВИЈАЦИЈА ПАДНАЛ НА РАБОТА ОД ГОЛЕМА ВИСОЧИНА И УМРЕЛ

БИВШИОТ ШЕФ НА МОСКОВСКИОТ ИНСТИТУТ ЗА АВИЈАЦИЈА ПАДНАЛ НА РАБОТА ОД ГОЛЕМА ВИСОЧИНА И УМРЕЛ

Експерт за авијација стана последниот висок руски функционер кој загинал во мистериозни околности. Анатоли Герашченко, поранешниот шеф на Московскиот ...
ИРЕЦОТ КЕЛИ ЈА ДОНИРАШЕ ПРИВАТНАТА КОЛЕКЦИЈА НА АВИОНИ-МАКЕТИ ОД ПОЛА МИЛИОН ЕВРА НА АЕРОДРОМОТ ШЕНОН

ИРЕЦОТ КЕЛИ ЈА ДОНИРАШЕ ПРИВАТНАТА КОЛЕКЦИЈА НА АВИОНИ-МАКЕТИ ОД ПОЛА МИЛИОН ЕВРА НА АЕРОДРОМОТ ШЕНОН

Кога бил мал, Ирецот Мајкл Кели обожувал без престан да гледа како авионите полетуваат и слетуваат од најблискиот аеродром. Денес на 67 години, откако ...
2 / 2 НАПИСИ