Таг: АВМУ

АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМИ Е ПОЛИТИЗИРАНА, ЦЕНЗУРИРА МЕДИУМИ И СЕ МЕША ВО ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС, ОБВИНИ ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ

АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМИ Е ПОЛИТИЗИРАНА, ЦЕНЗУРИРА МЕДИУМИ И СЕ МЕША ВО ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС, ОБВИНИ ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ

Министерството за информатичко општество и администрација ја обвини Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги дека е политизирана и цензури ...
АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМИ ПО ВТОРПАТ ЌЕ ИСТРАЖУВА ДАЛИ БОКИ 13 Е ТАЕН ГАЗДА НА ТЕЛЕВИЗИЈАТА НА ТАТКО МУ

АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМИ ПО ВТОРПАТ ЌЕ ИСТРАЖУВА ДАЛИ БОКИ 13 Е ТАЕН ГАЗДА НА ТЕЛЕВИЗИЈАТА НА ТАТКО МУ

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) на денешната седница отвори постапка против Бојан Јовановски - Боки 13 да утврди дали е та ...
ЗНМ ГО ПРЕДЛOЖИ ДОВЧЕРАШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НАСЕР СЕЛМАНИ ЗА ЧЛЕН НА СОВЕТОТ НА АВМУ

ЗНМ ГО ПРЕДЛOЖИ ДОВЧЕРАШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НАСЕР СЕЛМАНИ ЗА ЧЛЕН НА СОВЕТОТ НА АВМУ

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) го предложи својот долгогодишен претседател Насер Селмани за член во Агенцијата за аудио и аудиовизуелни м ...
ИЗБОРНИТЕ РЕКЛАМИ НА ПАРТИИТЕ ЌЕ ГИ ПЛАЌААТ ГРАЃАНИТЕ, АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМСКИ УСЛУГИ ГО ОСУДИ НОВИОТ ЗАКОН КАКО МЕШАЊЕ ВО УРЕДУВАЧКАТА СЛОБОДА

ИЗБОРНИТЕ РЕКЛАМИ НА ПАРТИИТЕ ЌЕ ГИ ПЛАЌААТ ГРАЃАНИТЕ, АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМСКИ УСЛУГИ ГО ОСУДИ НОВИОТ ЗАКОН КАКО МЕШАЊЕ ВО УРЕДУВАЧКАТА СЛОБОДА

Со измените на Изборниот законик, рекламите на партиите во печатените медиуми, радијата, телевизиите и електронските медиуми (портали) за време на изб ...
МРТВ И АЕК МИЗЕРНО ПОТФРЛИЈА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

МРТВ И АЕК МИЗЕРНО ПОТФРЛИЈА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

Регулаторните тела, односно Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) и Агенцијата за аудио и аудиовизуелни услуги (АВМУ) мизерно потфрлија, па мора ...
5 / 5 НАПИСИ