Таг: барикади

ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ БАРИКАДИ ВО ГЕВГЕЛИЈА ЗА ДА НЕМА УВОЗ И ПРЕРАБОТКА НА ОТПАД

ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ БАРИКАДИ ВО ГЕВГЕЛИЈА ЗА ДА НЕМА УВОЗ И ПРЕРАБОТКА НА ОТПАД

Еко активисти со предупредувачки барикади ги анимираа гевгеличани дека се спремаат измени на Законот за отпад, а Гевгелија се планира како локација за ...
НАКИСНАТИ ДО ГОЛА КОЖА ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ГО ЗАВРШИЈА ПРОТЕСТОТ

НАКИСНАТИ ДО ГОЛА КОЖА ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ГО ЗАВРШИЈА ПРОТЕСТОТ

Шарената револуција го заврши протестот. Накиснати до гола кожа антивладините демонстранти ги слушнаа говорите од организаторите и од членовите на СДС ...
И ПРЕКУ БАРИКАДИ ЧАТАЛОТ ГО БОИ СОБРАНИЕТО

И ПРЕКУ БАРИКАДИ ЧАТАЛОТ ГО БОИ СОБРАНИЕТО

Барикадите поставени пред Собранието не ги спречија демонстрантите да ја шараат фасадата. И од среде булевар балоните со боја исфрлени од големиот чат ...
ПОЛИЦИСКИ БАРИКАДИ ЗА ЧАТАЛОТ ПРЕД СОБРАНИЕ

ПОЛИЦИСКИ БАРИКАДИ ЗА ЧАТАЛОТ ПРЕД СОБРАНИЕ

Демонстрантите на Шарената револуција пристигнаа пред Собранието. Полицијата ги пречека со барикади поставени до средината на булеварот за да се намал ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ СЕ РАЗОТИДОА, СПОМЕНИКОТ НА ИВАНОВ ОСТАНА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ СЕ РАЗОТИДОА, СПОМЕНИКОТ НА ИВАНОВ ОСТАНА

Шарените револиционери се разотидоа. На барикадите кај американската резиденција на Водно остана големиот портрет на Претседателот Ѓорге Иванов замачк ...
5 / 5 НАПИСИ