Таг: Беким Незири

1 2 10 / 11 НАПИСИ
ОБВИНИТЕЛИТЕ АРТАН АЈРО И ЈОВЕ ЦВЕТАНОВСКИ ПРЕДЛОЖИЛЕ АПЕЛАЦИОНИОТ СУД ДА ИМ ГО УКИНЕ КУЌНИОТ ПРИТВОР НА БЕКИМ НЕЗИРИ И НА АЛМИР РАМДЕДОВИЌ, КОЈ ИМ ЈА КРЕНАЛ РАМПАТА ВО М-НАВ НА НАСИЛНИЦИТЕ

ОБВИНИТЕЛИТЕ АРТАН АЈРО И ЈОВЕ ЦВЕТАНОВСКИ ПРЕДЛОЖИЛЕ АПЕЛАЦИОНИОТ СУД ДА ИМ ГО УКИНЕ КУЌНИОТ ПРИТВОР НА БЕКИМ НЕЗИРИ И НА АЛМИР РАМДЕДОВИЌ, КОЈ ИМ ЈА КРЕНАЛ РАМПАТА ВО М-НАВ НА НАСИЛНИЦИТЕ

Место да застанат на страната на колегата основен обвинител, вишите обвинители Артан Ајро и Јове Цветановски на Апелациониот суд му предложиле да им г ...
ДУПЛИ ТРОШОК

ДУПЛИ ТРОШОК

Значи, и авион може да падне, ама ДУИ не смее да падне. ...
30 ДЕНА КУЌЕН ПРИТВОР ЗА БЕКИМ НЕЗИРИ И ЗА ТРОЈЦА ОД ОСУМТЕМИНА НАПАЃАЧИ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

30 ДЕНА КУЌЕН ПРИТВОР ЗА БЕКИМ НЕЗИРИ И ЗА ТРОЈЦА ОД ОСУМТЕМИНА НАПАЃАЧИ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

Мерките за препазливост, односно за забрана за напуштање на живеалиштето (Скопје) на четворицата достапни за полицијата напаѓачи на Контролната кула н ...
НЕ МОРАЛО ДА ПАДНЕ АВИОН ЗА СУДОТ ДА ОДРЕДИ ПРИТВОР ЗА БЕКИМ НЕЗИРИ И НАПАЃАЧИТЕ ЗА УПАДОТ ВО КОНТРОЛНАТА КУЛА, ВЕЛИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО

НЕ МОРАЛО ДА ПАДНЕ АВИОН ЗА СУДОТ ДА ОДРЕДИ ПРИТВОР ЗА БЕКИМ НЕЗИРИ И НАПАЃАЧИТЕ ЗА УПАДОТ ВО КОНТРОЛНАТА КУЛА, ВЕЛИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Со упадот во Контролната кула на Скопскиот аеродром се исполнети обележјата на кривичното дело - Загрозување на безбедноста на воздушниот сообраќај и ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО НЕ ДАДЕ ДОКАЗИ ДЕКА БИЛ ЗАГРОЗЕН ВОЗДУШНИОТ СООБРАЌАЈ И ДЕКА БИЛ ПОВРЕДЕН КОНТРОЛОР НА ЛЕТ, КАЖА КРИВИЧНИОТ СУД ЗОШТО НЕМА ПРИТВОР ЗА НАПАЃАЧИТЕ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

ОБВИНИТЕЛСТВОТО НЕ ДАДЕ ДОКАЗИ ДЕКА БИЛ ЗАГРОЗЕН ВОЗДУШНИОТ СООБРАЌАЈ И ДЕКА БИЛ ПОВРЕДЕН КОНТРОЛОР НА ЛЕТ, КАЖА КРИВИЧНИОТ СУД ЗОШТО НЕМА ПРИТВОР ЗА НАПАЃАЧИТЕ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

Основниот кривичен суд Скопје соопшти дека Основоното јавно овинителство не доставило докази дека бил загрозен воздушниот сообраќај на 4 јануари, кога ...
СО МЕРКИТЕ ЗА ПРЕТПАЗЛИВОСТ НА СУДОТ, НЕЗИРИ И УШТЕ ЕДЕН НАПАЃАЧ ЌЕ МОЖЕ ДА ОДАТ НА РАБОТА ВО М-НАВ

СО МЕРКИТЕ ЗА ПРЕТПАЗЛИВОСТ НА СУДОТ, НЕЗИРИ И УШТЕ ЕДЕН НАПАЃАЧ ЌЕ МОЖЕ ДА ОДАТ НА РАБОТА ВО М-НАВ

Беким Незири и уште еден вработен во М-НАВ, кои беа меѓу осумтемина што учествуваа во упадот во Контролната кула на Скопскиот аеродром при што беше на ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЌЕ СЕ ЖАЛИ ШТО СУДИЈАТА НЕ ИМ ДАЛ ПРИТВОР НА НЕЗИРИ И НА УШТЕ ТРОЈЦА НАПАЃАЧИ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЌЕ СЕ ЖАЛИ ШТО СУДИЈАТА НЕ ИМ ДАЛ ПРИТВОР НА НЕЗИРИ И НА УШТЕ ТРОЈЦА НАПАЃАЧИ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

Јавниот обвинител во текот на денешниот ден ќе вложи жалби на одлуката на судијата на претходна постапка од Основниот кривичен суд Скопје, со која беш ...
ОБВИНИТЕЛОТ БАРАЛ, НО СУДИЈАТА НЕ ИМ ДАЛ ПРИТВОР НА НЕЗИРИ И НА УШТЕ ТРОЈЦА НАПАЃАЧИ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

ОБВИНИТЕЛОТ БАРАЛ, НО СУДИЈАТА НЕ ИМ ДАЛ ПРИТВОР НА НЕЗИРИ И НА УШТЕ ТРОЈЦА НАПАЃАЧИ НА КОНТРОЛНАТА КУЛА

Судија на претходна постапка при Основниот кривичен суд Скопје, постапувајќи по предлог на Јавниот обвинител за определување мерка притвор против ексм ...
ВО СУДОТ РАСПРАШАНИ БЕКИМ НЕЗИРИ И УШТЕ ТРОЈЦА НАПАЃАЧИ НА РАДАРСКАТА КУЛА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ, ОБВИНИТЕЛСТВОТО БАРА ПРИТВОР, НО НЕ ЗА ТЕРОРИЗАМ

ВО СУДОТ РАСПРАШАНИ БЕКИМ НЕЗИРИ И УШТЕ ТРОЈЦА НАПАЃАЧИ НА РАДАРСКАТА КУЛА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ, ОБВИНИТЕЛСТВОТО БАРА ПРИТВОР, НО НЕ ЗА ТЕРОРИЗАМ

Основното јавно обвинителство Скопје донесе Наредба за спроведување истражна постапка против осум лица за кои постои основано сомнение дека како соизв ...
ПРИЈАТЕН ЛЕТ

ПРИЈАТЕН ЛЕТ

А за нас што останавме: „Извинете за доцнењето, ви благодариме што летавте со нас“. ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ