Таг: бесплатна екскурзија

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

Бесплатна еднодневна екскурзија на 21 септември за посета на Крушево организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на кул ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 150 ЛУЃЕ ВО ВЕВЧАНИ СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 150 ЛУЃЕ ВО ВЕВЧАНИ СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Бесплатна еднодневна екскурзија на 1 јуни за посета на Вевчани организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на културата ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО МАНАСТИРОТ„СВ.ЈОВАН БИГОРСКИ“ СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО МАНАСТИРОТ„СВ.ЈОВАН БИГОРСКИ“ СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Еуролинк осигурување организира бесплатна туристичка тура до манастирот „Св. Јован Бигорски“ за стотина граѓани на 16-ти септември. Kомпанијата соо ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО ХЕРАКЛЕЈА СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО ХЕРАКЛЕЈА СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Еуролинк осигурување организира бесплатна туристичка тура на археолошкиот локалитет Хераклеја во Битола за стотина граѓани на 6 мај, соопшти осигурите ...
4 / 4 НАПИСИ