Таг: Бетмен

БЕТМЕН И ДИЛАН ДОГ СЕ ОБЕДИНИЈА ВО ИСТ СТРИП

БЕТМЕН И ДИЛАН ДОГ СЕ ОБЕДИНИЈА ВО ИСТ СТРИП

Бетмен и Дилан Дог ќе бидат јунаци на ист стрип во рамките на соработката на „Ди-Си комикс“ и легендарниот италијански издавач „Серџо Бонели“, кои лан ...
ДЕН НА БЕТМЕН, БЕТ-СИГНАЛОТ ЌЕ СЕ ПРОЕКТИРА ВО 13 ГРАДОВИ НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

ДЕН НА БЕТМЕН, БЕТ-СИГНАЛОТ ЌЕ СЕ ПРОЕКТИРА ВО 13 ГРАДОВИ НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

Луѓето низ цел свет овој викенд за момент ќе можат да се почувствуваат како да живеат во Готам Сити бидејќи во големите градови ќе се проектира сигнал ...
РОБЕРТ ПАТИНСОН Е НОВИОТ БЕТМЕН

РОБЕРТ ПАТИНСОН Е НОВИОТ БЕТМЕН

Роберт Патинсон, кој се прослави со филмскиот серијал „Самрак сага“, ќе биде новиот Бетмен, потврди студиото „Ворнер брос“. Тој ја наследува оваа попу ...
НИНЏА ИМ МАЈЧИНА

НИНЏА ИМ МАЈЧИНА

1 Кога претседателот Ѓорге Иванов ќе каже: „Нашата јавност е таква, верува на обвинет, а не на официјални институции“, на која јавност мисли? На народ ...
ЈАДЕЊЕ БУРЕК

ЈАДЕЊЕ БУРЕК

1 Кога ќе се врати ВМРО-ДПМНЕ на власт, ќе го врати Марко Зврлевски за јавен обвинител. Затоа што е најдобар. И затоа што ќе побара да им се вратат па ...
КУЛТУРЊАЦИТЕ КАКО ПЛАТЕНА ВОЈСКА НА МИНИСТЕРКАТА БЕТИ ЗА НАПАД НА СОБРАНИЕТО

КУЛТУРЊАЦИТЕ КАКО ПЛАТЕНА ВОЈСКА НА МИНИСТЕРКАТА БЕТИ ЗА НАПАД НА СОБРАНИЕТО

Јавни личности од културата, истакнати уметници од сите области се во првите редови на граѓанските иницијативи што во име на „одбрана на Македонија“ с ...
6 / 6 НАПИСИ