Таг: бетонирање

ДРВЈАТА НА КЕЈ БЕА ЗАБЕТОНИРАНИ ПО ГРЕШКА НА ИЗВЕДУВАЧОТ, ЌЕ БИДЕ КАЗНЕТ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ДРВЈАТА НА КЕЈ БЕА ЗАБЕТОНИРАНИ ПО ГРЕШКА НА ИЗВЕДУВАЧОТ, ЌЕ БИДЕ КАЗНЕТ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Ослободени се дрвјата кои беа бетонирани на кејот 13 Ноември на Вардар во строгиот центар на Скопје, а изведувачот ќе биде казнет, велат од Град Скопј ...
ЗАПРЕ БЕТОНИРАЊЕТО НА БРЕГОТ ВО КАЛИШТА КАЈ СТРУГА

ЗАПРЕ БЕТОНИРАЊЕТО НА БРЕГОТ ВО КАЛИШТА КАЈ СТРУГА

Бетонирањето на крајбрежјето во реонот на селото Калишта, Струшко, започнато пред два дена, денес сопре. За тоа информираа од невладината „Тампон В’ал ...
НЕДЕЛЕН ПИКНИК СО СКАРА И МУЗИКА ЗА ОДБРАНА НА ПАРКОТ ВО ТАФТАЛИЏЕ

НЕДЕЛЕН ПИКНИК СО СКАРА И МУЗИКА ЗА ОДБРАНА НА ПАРКОТ ВО ТАФТАЛИЏЕ

Денес жителите на Тафталиџе организираат целодневнa забава со скара и дискусија за заштита на паркот. Забавата доаѓа по зачестените обиди за почеток н ...
3 / 3 НАПИСИ