Таг: безбедност во сообраќај

ВЕЛЕС ПОСТАВИ СТОЛПЧИЊА НА ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ НА ПЕШАЦИТЕ

ВЕЛЕС ПОСТАВИ СТОЛПЧИЊА НА ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ НА ПЕШАЦИТЕ

На повеќе локации во Велес, пред пешачки премини, локалната власт постави безбедносни столпчиња. Со ова дополнително се означува просторот пред пешачк ...
АМСМ ЌЕ ОЦЕНУВА КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ОКОЛУ УЧИЛИШТАТА

АМСМ ЌЕ ОЦЕНУВА КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ОКОЛУ УЧИЛИШТАТА

Авто-мото сојузот на Македонија ќе испитува колку се безбедни улиците и пешачките премини околу училиштата во Скопје. Со анализата ќе се прави проценк ...
ПИЈАНИ ГОСТИ ЌЕ ДОБИВААТ ВАУЧЕРИ ЗА БЕСПЛАТНО ТАКСИ ВО СКОПСКИТЕ КАФАНИ

ПИЈАНИ ГОСТИ ЌЕ ДОБИВААТ ВАУЧЕРИ ЗА БЕСПЛАТНО ТАКСИ ВО СКОПСКИТЕ КАФАНИ

Ваучери за такси превоз ќе даваат кафаните низ Скопје на пијани гости. Град Скопје, Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот, Авто-мото соју ...
3 / 3 НАПИСИ