Таг: Блага Петреска

МАКЕДОНСКАТА ПЕСНА Е НАША ДУХОВНА ХРАНА ВО ДОБРО И ЗЛО, ПЕТРЕСКА И ПУПИНОВСКИ НАГРАДЕНИ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА

МАКЕДОНСКАТА ПЕСНА Е НАША ДУХОВНА ХРАНА ВО ДОБРО И ЗЛО, ПЕТРЕСКА И ПУПИНОВСКИ НАГРАДЕНИ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА

Со овации и долги аплаузи синоќа беа поздравени македонските фолк-легенди Блага Петреска и Ефто Пупиновски на 26. издание на Златна бубамара на попула ...
1 / 1 НАПИСИ