Таг: Благоја Георгиевски - Буштур

ЕСМА, ЖИВКО ПОПОВСКИ, СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ, ЃОРЃИ КОЛОЗОВ И БУШТУР ЌЕ ДОБИЈАТ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ

ЕСМА, ЖИВКО ПОПОВСКИ, СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ, ЃОРЃИ КОЛОЗОВ И БУШТУР ЌЕ ДОБИЈАТ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ

Народни херои, архитекти, ректори на скопскиот универзитет, претседателите на Собранието, почесни граѓани на Скопје, уметници и спортисти ќе добијат с ...
БУШТУР, БИДИ ДОБАР ГОРЕ КАКО ШТО БЕШЕ ОВДЕКА ДОЛУ – МАКЕДОНИЈА СЕ ПРОСТУВА ОД СВОЈАТА КОШАРКАРСКА ЛЕГЕНДА

БУШТУР, БИДИ ДОБАР ГОРЕ КАКО ШТО БЕШЕ ОВДЕКА ДОЛУ – МАКЕДОНИЈА СЕ ПРОСТУВА ОД СВОЈАТА КОШАРКАРСКА ЛЕГЕНДА

„Биди добар горе, како што беше и овдека долу“, му порачаа на Буштур негови пријатели, другари, колеги, почитувачи на денешната комеморација во хотело ...
КОШАРКАРСКАТА ЛЕГЕНДА БЛАГОЈА ГЕОРГИЕВСКИ – БУШТУР ЗАГИНА ВО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

КОШАРКАРСКАТА ЛЕГЕНДА БЛАГОЈА ГЕОРГИЕВСКИ – БУШТУР ЗАГИНА ВО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

Македонската кошаркарска легенда, Благоја Георгиевски - Буштур загина ноќеска во сообраќајна несреќа во скопската населба Кисела Вода, соопшти Кошарка ...
3 / 3 НАПИСИ