Таг: блокирана

СМЕТКАТА НА 1ТВ БЕШЕ БЛОКИРАНА ОД УЈП И ДЕБЛОКИРАНА ПО УПЛАТА НА ДОЛГОТ

СМЕТКАТА НА 1ТВ БЕШЕ БЛОКИРАНА ОД УЈП И ДЕБЛОКИРАНА ПО УПЛАТА НА ДОЛГОТ

Управата за јавни приходи потврди дека сметката на телевизијата 1ТВ е блокирана. Оттаму не даваат информации и образложение поради кои причини е блоки ...
ЏОН КЕРИ ГО НАЈДЕ МЕСТОТО КАДЕ ШТО УБИ ЧОВЕК ВО ВИЕТНАМСКАТА ВОЈНА

ЏОН КЕРИ ГО НАЈДЕ МЕСТОТО КАДЕ ШТО УБИ ЧОВЕК ВО ВИЕТНАМСКАТА ВОЈНА

Aмериканскиот државен секретар на заминување, Џон Кери беше во посета на делтата на Меконг, каде што тој бил нападнат од заседа за време на војната ...
2 / 2 НАПИСИ