Таг: Бојан Маричиќ

КАЈ ПОЧИНАТ СУДСКИ ДОСТАВУВАЧ ВО ФИОКА НАЈДЕНИ 1.500 НЕДОСТАВЕНИ ПРЕДМЕТИ, ДЕСКОСКА АЛАРМИРАШЕ ЗА ВАКВИ СЛУЧАИ УШТЕ ПРЕД ГОДИНА ДЕНА

КАЈ ПОЧИНАТ СУДСКИ ДОСТАВУВАЧ ВО ФИОКА НАЈДЕНИ 1.500 НЕДОСТАВЕНИ ПРЕДМЕТИ, ДЕСКОСКА АЛАРМИРАШЕ ЗА ВАКВИ СЛУЧАИ УШТЕ ПРЕД ГОДИНА ДЕНА

Обвинителката за организиран криминал Вилма Русковска откри дека кај починат судски курир биле најдени недоставени над 1.500 платни налози со што држа ...
ВАШИОТ ПОВИК ЗА БОЈКОТ Е ПОВИК ДА ИЗЛЕЗАТ ШТО ПОМАЛКУ МАКЕДОНЦИ НА ПОПИСОТ, ИМ РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ МАРИЧИЌ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ

ВАШИОТ ПОВИК ЗА БОЈКОТ Е ПОВИК ДА ИЗЛЕЗАТ ШТО ПОМАЛКУ МАКЕДОНЦИ НА ПОПИСОТ, ИМ РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ МАРИЧИЌ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ

Целодневната расправа за Предлог-законот за попис на населението и домаќинствата во Република Северна Македонија продолжи во попладневните часови и до ...
СО СМЕНЕТ РОД ВО ЛИЧНАТА КАРТА НИКОЈ НЕМА ДА МЕ ПОНИЖУВА НА ЛЕКАР ИЛИ ВО БАНКА, ВЕЛИ ТРАНСРОДОВО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ ЧЕКАЈЌИ ГИ ЗАКОНСКИТЕ ИЗМЕНИ

СО СМЕНЕТ РОД ВО ЛИЧНАТА КАРТА НИКОЈ НЕМА ДА МЕ ПОНИЖУВА НА ЛЕКАР ИЛИ ВО БАНКА, ВЕЛИ ТРАНСРОДОВО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ ЧЕКАЈЌИ ГИ ЗАКОНСКИТЕ ИЗМЕНИ

Предраг Јовановски, 22-годишен студент на семејни студии на Философскиот факултет во Скопје (петта година), е еден од десеттемина млади луѓе кои за пр ...
МАРИЧИЌ ИМ ПИША НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ НА ЗДРАВЕВ И КОЛЕВСКИ ВО КОИ ГИ ПОТСЕТИ ДЕКА ТРЕБА ДА СИ ГО ИСЧИСТАТ ДВОРОТ ОД КОРУМПИРАНИ И НЕКАДАРНИ СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ

МАРИЧИЌ ИМ ПИША НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ НА ЗДРАВЕВ И КОЛЕВСКИ ВО КОИ ГИ ПОТСЕТИ ДЕКА ТРЕБА ДА СИ ГО ИСЧИСТАТ ДВОРОТ ОД КОРУМПИРАНИ И НЕКАДАРНИ СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ

Министерот за правда Бојан Маричиќ ден после прозивката двата клучни столба да се посветат на прочистување на судството и на обвинителството од некада ...
ГОЛЕМАТА БИТКА ПРОТИВ КРИМИНАЛОТ ЌЕ ЗАВРШИ СО ЗАСТАРУВАЊЕ НА СУДСКИТЕ СЛУЧАИ НА „Т“ И САМО ЈАНЕВА ВО ЗАТВОР И РЕМЕНСКИ НА СУД

ГОЛЕМАТА БИТКА ПРОТИВ КРИМИНАЛОТ ЌЕ ЗАВРШИ СО ЗАСТАРУВАЊЕ НА СУДСКИТЕ СЛУЧАИ НА „Т“ И САМО ЈАНЕВА ВО ЗАТВОР И РЕМЕНСКИ НА СУД

Министерот за правда Бојан Маричиќ најави дека од јануари ќе почнат проверките на судиите и точно ќе се знае зошто се развлекоа толку години, како се ...
ПОЧНЕТЕ ГИ ПРЕГОВОРИТЕ, ФРУСТРИРАЧКИ Е ШТО СЕДИМЕ ВО ЧЕКАЛНА 16 ГОДИНИ, МУ КАЖА МИНИСТЕРОТ МАРИЧИЌ НА ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР НА ДЕНОТ НА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

ПОЧНЕТЕ ГИ ПРЕГОВОРИТЕ, ФРУСТРИРАЧКИ Е ШТО СЕДИМЕ ВО ЧЕКАЛНА 16 ГОДИНИ, МУ КАЖА МИНИСТЕРОТ МАРИЧИЌ НА ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР НА ДЕНОТ НА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

Европската унија треба да се одлучи да ги почне преговорите за членство на Северна Македонија, зашто фрустрирачки е седењето во чекалната на ЕУ цели 1 ...
ОД ДЕНЕСКА ГРАЃАНИТЕ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШАТ ДА ПОДНЕСАТ ТУЖБА ИЛИ ЖАЛБА ДО СУД, СУДСКАТА ТАКСА СЕ НАМАЛУВА ДО 8 ПАТИ

ОД ДЕНЕСКА ГРАЃАНИТЕ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШАТ ДА ПОДНЕСАТ ТУЖБА ИЛИ ЖАЛБА ДО СУД, СУДСКАТА ТАКСА СЕ НАМАЛУВА ДО 8 ПАТИ

Граѓаните кои не можеа да дојдат до правдата, да поднесат тужба или да се жалат ако е пресудено во нивна штета, не треба веќе да имаат уплав од скапит ...
КОГА ПОНУДИВМЕ ОПОЗИЦИЈАТА ДА БИРА ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ, ВМРО-ДПМНЕ ИЗБЕГА, ОДГОВОРИ МАРИЧИЌ ЗА БАРАЊЕТО НА МИЦКОВСКИ ОД ПРОТЕСТОТ ПРЕД СУДОТ

КОГА ПОНУДИВМЕ ОПОЗИЦИЈАТА ДА БИРА ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ, ВМРО-ДПМНЕ ИЗБЕГА, ОДГОВОРИ МАРИЧИЌ ЗА БАРАЊЕТО НА МИЦКОВСКИ ОД ПРОТЕСТОТ ПРЕД СУДОТ

Вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски смета дека не е нормално што во некои институции уште не можат граѓаните да завршат работа ...
МИНИСТЕРОТ ЗА ПРАВДА МАРИЧИЌ НЕ КАЖУВА ДАЛИ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ЌЕ МУ БИДЕ ШЕФ ИЛИ ОБРАТНО, ВЕЛИ ОТЧЕТ И ДВАЈЦАТА ЌЕ МУ ДАВААТ НА ЗАЕВ

МИНИСТЕРОТ ЗА ПРАВДА МАРИЧИЌ НЕ КАЖУВА ДАЛИ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ЌЕ МУ БИДЕ ШЕФ ИЛИ ОБРАТНО, ВЕЛИ ОТЧЕТ И ДВАЈЦАТА ЌЕ МУ ДАВААТ НА ЗАЕВ

Новиот министер за правда Бојан Маричиќ отчет за сработеното во клучниот ресор што треба да нè приближи до Европската унија, рече дека ќе дава на прем ...
ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ ЌЕ БИДАТ ДОЛГИ, ТЕШКИ И СКАПИ, РЕКОА ВЛАДИНИТЕ ПРЕГОВАРАЧИ ОСМАНИ И МАРИЧИЌ

ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ ЌЕ БИДАТ ДОЛГИ, ТЕШКИ И СКАПИ, РЕКОА ВЛАДИНИТЕ ПРЕГОВАРАЧИ ОСМАНИ И МАРИЧИЌ

Преговорите за влез на Македонија во Европската унија ќе биде најголема административно-политичка операција која ќе трае повеќе години, изјави, вицепр ...
10 / 10 НАПИСИ