Таг: болни од рак

СЕ МОНТИРА АКЦЕЛЕРАТОРОТ, ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ЌЕ ИМА ЗРАЧНА ТЕРАПИЈА ВО БИТОЛА

СЕ МОНТИРА АКЦЕЛЕРАТОРОТ, ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ЌЕ ИМА ЗРАЧНА ТЕРАПИЈА ВО БИТОЛА

Во тек е монтирањето на акцелераторот за зрачна терапија во Клиничката болница во Битола. Заменик миистерот за здравство, Гоце Чакаровски, изјави дека ...
2 / 2 НАПИСИ