Таг: бомби

1 2 3 9 10 / 89 НАПИСИ
ЛАЖНИ СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА БОМБИ ВО ШКОЛИТЕ ВО СКОПЈЕ, БИТОЛА, ТЕТОВО, ПРИЛЕП И СТРУШКО

ЛАЖНИ СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА БОМБИ ВО ШКОЛИТЕ ВО СКОПЈЕ, БИТОЛА, ТЕТОВО, ПРИЛЕП И СТРУШКО

Лажни се пријавите за наводно поставени бомби во училишта во Скопје, Битола, Прилеп, Тетово и Струшко, соопшти Министерството за внатрешни работи (МВ ...
ГЕРМАНСКОТО МНР ГИ ПРЕДУПРЕДИ ГРАЃАНИТЕ КОИ ПАТУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА ДА БИДАТ ПРЕТПАЗЛИВИ ПОРАДИ ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ

ГЕРМАНСКОТО МНР ГИ ПРЕДУПРЕДИ ГРАЃАНИТЕ КОИ ПАТУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА ДА БИДАТ ПРЕТПАЗЛИВИ ПОРАДИ ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ

Министерство за надворешни работи на Германија ги предупреди нивните граѓани да бидат претпазливи ако патуваат во Македонија поради заканите за бомби. ...
ЛАЖНИ СЕ ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ И НИЗА ИНСТИТУЦИИ И ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА, СООПШТИ МВР

ЛАЖНИ СЕ ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ И НИЗА ИНСТИТУЦИИ И ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА, СООПШТИ МВР

Сите денешни дојави за бомби се лажни, соопштија од Министерството за внатрешни работи. Попладнево тимовите за антитерористички проверки ги завршија п ...
ЛАЖНИ СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА БОМБИ ВО СИТЕ 15 ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ

ЛАЖНИ СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА БОМБИ ВО СИТЕ 15 ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ

Лажни се пријавите за наводно поставени бомби во училишта во Скопје, соопштија од Министерството за внатрешни работи. Од таму велат дека се завршени с ...
ДОЈАВИ ЗА БОМБИ И ВО ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ЦЕНТАР, ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР, ТЦ „БИСЕР“ И 7 ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ

ДОЈАВИ ЗА БОМБИ И ВО ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ЦЕНТАР, ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР, ТЦ „БИСЕР“ И 7 ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ

Дојави за бомби денеска освен во седум средни школи во Скопје и во трговскиот центар Ист гејт мол, стигнале и во трговскиот центар Бисер, Транспортнио ...
ЛАЖНИ БИЛЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА БОМБИ ВО УЧИЛИШТАТА ВО КАВАДАРЦИ

ЛАЖНИ БИЛЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА БОМБИ ВО УЧИЛИШТАТА ВО КАВАДАРЦИ

Антитерористички единици на МВР извршиле проверка и констатирале дека шесте пријави за подметнати бомби во училишта во Кавадарци се лажни. Утрово посл ...
КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА МАЛОЛЕТНИК ОД СКОПЈЕ КОЈ ПРИЗНАЛ ДЕКА ПРАТИЛ ДЕЛ ОД ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ ВО СРЕДНИТЕ ШКОЛИ

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА МАЛОЛЕТНИК ОД СКОПЈЕ КОЈ ПРИЗНАЛ ДЕКА ПРАТИЛ ДЕЛ ОД ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ ВО СРЕДНИТЕ ШКОЛИ

Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава за малолетник од Скопје кој испратил дел од заканите за поставени бомби во средните училиш ...
УТРОВО ПРИЈАВИ ЗА БОМБИ ВО ШЕСТ УЧИЛИШТА ВО КАВАДАРЦИ

УТРОВО ПРИЈАВИ ЗА БОМБИ ВО ШЕСТ УЧИЛИШТА ВО КАВАДАРЦИ

Анонимни дојави за поставени бомби во шест основни и средни училишта во Кавадарци ги евакуираа учениците од школите. Од полицијата сооптија дека прија ...
ДОЈАВИ ЗА БОМБИ ВО ТРИ ОСНОВНИ ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ И ВО ЕДНО ВО КРИВА ПАЛАНКА

ДОЈАВИ ЗА БОМБИ ВО ТРИ ОСНОВНИ ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ И ВО ЕДНО ВО КРИВА ПАЛАНКА

Утрово дојави за поставени бомби стигнале во три основни училишта во Скопје и во едно од Крива Паланка. Како што соопштуваат од Министерството за внат ...
ПАК ЗАКАНИ ЗА БОМБИ ВО ОСУМ СРЕДНИ УЧИЛИШТА ВО СКОПЈЕ

ПАК ЗАКАНИ ЗА БОМБИ ВО ОСУМ СРЕДНИ УЧИЛИШТА ВО СКОПЈЕ

Повторно во дел од средните училишта во Скопје денеска стигнаа закани за поставени бомби. Наставата е прекината во осум училишта и како што соопшти од ...
1 2 3 9 10 / 89 НАПИСИ