Таг: „Брако“

ТЕХНИЧКИОТ ПРИЕМ НА КОВИД-БОЛНИЦИТЕ ПОМИНА ПО СТРОГИТЕ СТАНДАРДИ НА СВЕТСКА БАНКА, ВЕЛИ КОМПАНИЈАТА „БРАКО“

ТЕХНИЧКИОТ ПРИЕМ НА КОВИД-БОЛНИЦИТЕ ПОМИНА ПО СТРОГИТЕ СТАНДАРДИ НА СВЕТСКА БАНКА, ВЕЛИ КОМПАНИЈАТА „БРАКО“

Оној дел од работите кои беа наша одговорност при изградбата на монтажните Ковид-центри се реализирани согласно сите најсовремени стандарди за безбедн ...
ЗЕЛЕНИТЕ МАШИНИ НА ВЕЛЕШКИ „БРАКО“ ПРЕТСТАВЕНИ НА ТУРНЕЈА ВО ДЕСЕТИНА ФРАНЦУСКИ ОПШТИНИ

ЗЕЛЕНИТЕ МАШИНИ НА ВЕЛЕШКИ „БРАКО“ ПРЕТСТАВЕНИ НА ТУРНЕЈА ВО ДЕСЕТИНА ФРАНЦУСКИ ОПШТИНИ

Зелените машини на велешки „Брако“ од линијата „Грин машинс“ беа на турнеја во десетина француски градови и претставници на повеќе општини имаа можнос ...
ИЗВЕЗУВАМЕ МАШИНИ, А НЕ ДЕЦА, МАКЕДОНСКИ СЕ ИНЖЕНЕРИТЕ ШТО НАПРАВИЈА ДВЕ НАЈСОВРЕМЕНИ ЕКОЛОШКИ ВОЗИЛА, ИЗЈАВИ КОЧО АНЃУШЕВ, СОПСТВЕНИК НА „БРАКО“

ИЗВЕЗУВАМЕ МАШИНИ, А НЕ ДЕЦА, МАКЕДОНСКИ СЕ ИНЖЕНЕРИТЕ ШТО НАПРАВИЈА ДВЕ НАЈСОВРЕМЕНИ ЕКОЛОШКИ ВОЗИЛА, ИЗЈАВИ КОЧО АНЃУШЕВ, СОПСТВЕНИК НА „БРАКО“

Шеесетина инженери од велешката компанија „Брако“, кои се на просечна возраст под триесет години работеа на концептот и дизајнот на две нови најсоврем ...
ДОДЕКА НЕ СЕ ТОВАРАТ ВАКЦИНИТЕ НЕ МОЖЕМЕ ТОЧНО ДА КАЖЕМЕ КОГА ЌЕ СТИГНАТ, РЕЧЕ ЗАЕВ

ДОДЕКА НЕ СЕ ТОВАРАТ ВАКЦИНИТЕ НЕ МОЖЕМЕ ТОЧНО ДА КАЖЕМЕ КОГА ЌЕ СТИГНАТ, РЕЧЕ ЗАЕВ

Во Македонија уште не е почната вакцинацијата на населението против ковид-19 и Владата уште не знае да каже кога точно ќе почне. Премиерот Зоран За ...
СЕ РАСЧИСТУВА ТЕРЕН ЗА НОВАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ВЕЛЕС, МОНТИРАЊЕТО ЌЕ ТРАЕ ЕДНА НЕДЕЛА

СЕ РАСЧИСТУВА ТЕРЕН ЗА НОВАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ВЕЛЕС, МОНТИРАЊЕТО ЌЕ ТРАЕ ЕДНА НЕДЕЛА

Во тек се засилени работи за уредување на земјиштето каде што ќе биде поставена монтажната ковид болница во Велес. Таа ќе се наоѓа до хелиодромот на Г ...
ВЕЛЕШКА БРАКО ГО ПРОИЗВЕДЕ ПРВОТО ВОЗИЛО ЗА ЧИСТЕЊЕ  ВО ЕВРОПА КОЕ РАБОТИ НА ВОДОРОД И ИСПУШТА ВОДА, НАМЕСТО ИЗДУВНИ ГАСОВИ

ВЕЛЕШКА БРАКО ГО ПРОИЗВЕДЕ ПРВОТО ВОЗИЛО ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО ЕВРОПА КОЕ РАБОТИ НА ВОДОРОД И ИСПУШТА ВОДА, НАМЕСТО ИЗДУВНИ ГАСОВИ

„Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување на хигиена во урбани средини под брендот „Грин машинс“ ГМ500Х2 која работи на водор ...
ЕКО-МАШИНИ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО ВЕЛЕШКИ „БРАКО“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ КРАЛСКИТЕ ПАЛАТИ ВО ТАЈЛАНД

ЕКО-МАШИНИ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО ВЕЛЕШКИ „БРАКО“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ КРАЛСКИТЕ ПАЛАТИ ВО ТАЈЛАНД

Кралските палати во Тајланд ќе се чистат со „зелените машини“ кои се произведени во велешката компанија „Брако“, вели Иле Атанасов, директор на Оддело ...
МАКЕДОНИЈА Е ИСТА КАКО ШКОТСКА КОГА БЕВ ПОМЛАД, ВЕЛИ ДЕЈВИД МЕККАЛОГ, КОГО РАБОТАТА ГО ДОНЕСЕ ОД ФАЛКИРК ВО ВЕЛЕШКИ „БРАКО“

МАКЕДОНИЈА Е ИСТА КАКО ШКОТСКА КОГА БЕВ ПОМЛАД, ВЕЛИ ДЕЈВИД МЕККАЛОГ, КОГО РАБОТАТА ГО ДОНЕСЕ ОД ФАЛКИРК ВО ВЕЛЕШКИ „БРАКО“

Шкотот Дејвид Меккалог година и половина е привремен жител на Велес. Тој дојде од родната Шкотска да работи како контролор на производство во велешки ...
МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВИКЕНДОВ ЌЕ БИДЕ ЦЕЛОСНО ОПРЕМЕНА И ФУНКЦИОНАЛНА

МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВИКЕНДОВ ЌЕ БИДЕ ЦЕЛОСНО ОПРЕМЕНА И ФУНКЦИОНАЛНА

Монтажната ковид болница до Инфективната клиника во Скопје треба да почне да функционира наскоро, велат од Министерството за здравство. Таа е веќе опр ...
МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ИЗГРАДЕНА ЗА САМО 14 ДЕНА ОД ВЕЛЕШКИ „БРАКО“, ЌЕ ОСТАНЕ КАКО УРГЕНТЕН ЦЕНТАР НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА

МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ИЗГРАДЕНА ЗА САМО 14 ДЕНА ОД ВЕЛЕШКИ „БРАКО“, ЌЕ ОСТАНЕ КАКО УРГЕНТЕН ЦЕНТАР НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА

Монтажната болница до Инфективната клиника во Скопје e поставена за само 14 дена, иако рокот за изведба беше 21 ден. Таа сега ќе се користи како КОВИД ...
10 / 10 НАПИСИ