Таг: броила

ДО КРАЈ НА ДЕКЕМВРИ СИТЕ БРОИЛА ЌЕ БИДАТ СЕТИРАНИ ЗА ЕВТИНА СТРУЈА, ВЕЛАТ ОД ЕВН

ДО КРАЈ НА ДЕКЕМВРИ СИТЕ БРОИЛА ЌЕ БИДАТ СЕТИРАНИ ЗА ЕВТИНА СТРУЈА, ВЕЛАТ ОД ЕВН

До крајот на декември сите броила ќе бидат сетирани на евтината дневна тарифа која треба да стартува од декември. Менаџерот на „Електродистрибуција“ С ...
ЗА ПОСТАВУВАЊЕ ФОТОВОЛТАИЦИ НА ПОКРИВИТЕ И ПРОИЗВЕДУВАЊЕ СВОЈА СТРУЈА ТРЕБА ОКОЛУ 8.000 ЕВРА, АМА ТЕШКО СЕ ДОБИВА ДОЗВОЛА

ЗА ПОСТАВУВАЊЕ ФОТОВОЛТАИЦИ НА ПОКРИВИТЕ И ПРОИЗВЕДУВАЊЕ СВОЈА СТРУЈА ТРЕБА ОКОЛУ 8.000 ЕВРА, АМА ТЕШКО СЕ ДОБИВА ДОЗВОЛА

Расте интересот кај граѓаните за менување на броилата и поставување на фотоволтаични системи на покривите на нивните домови за производство на електри ...
2 / 2 НАПИСИ