Таг: бројчаник

НАШ ЛИ Е?

НАШ ЛИ Е?

1 Излегува Венко Филипче и кажува дека четири болници во државата веќе немаат слободни кревети за болни од ковид-19 и дека Инфективната клиника во Ско ...
ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА

ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА

1 По оној шок што ни го приреди Франција, ставајќи вето за почеток на преговорите на Македонија со ЕУ, можеби премиерот Зоран Заев можеше и да не пови ...
ПОЧНА ПОСТАВУВАЊЕТО НА БРОЈЧАНИКОТ НА ПОРТА МАКЕДОНИЈА КОЈ ЌЕ ПОКАЖУВА КОЛКУ ПАРИ СЕ УКРАДЕНИ ОД БУЏЕТОТ

ПОЧНА ПОСТАВУВАЊЕТО НА БРОЈЧАНИКОТ НА ПОРТА МАКЕДОНИЈА КОЈ ЌЕ ПОКАЖУВА КОЛКУ ПАРИ СЕ УКРАДЕНИ ОД БУЏЕТОТ

Вечерва почна поставувањето на бројчаникот на Порта Македонија во центарот на Скопје, кој ќе покажува колку пари се украдени за време на 11 годишното ...
БРОЈЧАНИКОТ НА ТРИУМФАЛНАТА ЌЕ СЕ ПОСТАВУВА МНОГУ БРЗО, ПОТВРДИЈА ОД ВЛАДАТА

БРОЈЧАНИКОТ НА ТРИУМФАЛНАТА ЌЕ СЕ ПОСТАВУВА МНОГУ БРЗО, ПОТВРДИЈА ОД ВЛАДАТА

Бројчаникот на Порта Македонија во Скопје, кој треба да покажува колку од украдените пари ќе се вратат во буџетот, ќе биде поставен многу брзо, потврд ...
ДОЛГИ НОЖИЊА

ДОЛГИ НОЖИЊА

1 Годината си заминува заедно со заминувањето на Никола Груевски. Богами, сериозно нѐ измалтретира. Мачно беше неговото заминување. Најмалку три годин ...
5 / 5 НАПИСИ