Таг: бугаризација

БУГАРИЗАЦИЈА СЕ ПРАВИ ПРЕКУ ПАСОШИЗАЦИЈА, А НЕ СО СПОМЕНУВАЊЕ НА БУГАРИТЕ ВО УСТАВОТ, ВЕЛИ ОСМАНИ

БУГАРИЗАЦИЈА СЕ ПРАВИ ПРЕКУ ПАСОШИЗАЦИЈА, А НЕ СО СПОМЕНУВАЊЕ НА БУГАРИТЕ ВО УСТАВОТ, ВЕЛИ ОСМАНИ

Министерот за надворешни работи Бујар Османи вели дека со секое одложување на членството на Македонија во ЕУ, сè повеќе Македонци ќе земаат бугарски п ...
НЕПРИЈАТЕЛСКА БУГАРИЈА

НЕПРИЈАТЕЛСКА БУГАРИЈА

И што можеме да заклучиме по бесцелниот Самит на ЕУ во Словенија? Дека Бугарија ни е непријател, а на Европската унија баш ѝ е гајле за тоа. ...
2 / 2 НАПИСИ