Таг: Бугарска амбасада

БУГАРСКАТА АМБАСАДА ПОБАРА ПОСЕТА НА КАМЧЕВ ВО ШУТКА БИДЕЈЌИ Е БУГАРСКИ ДРЖАВЈАНИН, СУДОТ ДОЗВОЛИ

БУГАРСКАТА АМБАСАДА ПОБАРА ПОСЕТА НА КАМЧЕВ ВО ШУТКА БИДЕЈЌИ Е БУГАРСКИ ДРЖАВЈАНИН, СУДОТ ДОЗВОЛИ

Пред почетокот на денешното продолжение на судењето за случајот „Плацеви на Водно“, судијата Илија Трпков му кажа на обвинетиот Јордан Камчев дека доз ...
ОРЦЕ КАМЧЕВ ДА БИДЕ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП, БАРА ВЛАДАТА НА БОРИСОВ ОДОБРЕНИЕ ОД ВЛАДАТА НА ЗАЕВ

ОРЦЕ КАМЧЕВ ДА БИДЕ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП, БАРА ВЛАДАТА НА БОРИСОВ ОДОБРЕНИЕ ОД ВЛАДАТА НА ЗАЕВ

Амбасадата на Република Бугарија во Македонија испратила вербална нота во која бара согласност од македонското Министерство за надворешни работи да го ...
2 / 2 НАПИСИ