Таг: чиста вода

СО МУРАЛИТЕ САКАМЕ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ СВЕСТА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА, ВЕЛАТ УМЕТНИЦИТЕ КОИ ЈА НАСЛИКАА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА

СО МУРАЛИТЕ САКАМЕ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ СВЕСТА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА, ВЕЛАТ УМЕТНИЦИТЕ КОИ ЈА НАСЛИКАА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА

Оддалеку бодат во очи бојадисаните објекти на Пречистителната станица за фекални и отпадни води во Струмица. Цели пејсажи во кои доминира водата како ...
ЗАЕВ ВО РАЦЕ ЈА ПОКАЖА ВОДАТА ВО СТРУМИЦА ПРЕЧИСТЕНА ОД ЕУ

ЗАЕВ ВО РАЦЕ ЈА ПОКАЖА ВОДАТА ВО СТРУМИЦА ПРЕЧИСТЕНА ОД ЕУ

Пуштена е во употреба новата пречистителна станица во Струмица, чија изградба ја финансираше Европската унија. Премиерот Зоран Заев денеска пред евроа ...
2 / 2 НАПИСИ