Таг: чистење

1 2 3 8 10 / 80 НАПИСИ
ГРАЃАНИТЕ СО АКЦИИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПОВРШИНИ ГО ПРАВАТ ТЕТОВО ДА БИДЕ „ПОУБОО“

ГРАЃАНИТЕ СО АКЦИИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПОВРШИНИ ГО ПРАВАТ ТЕТОВО ДА БИДЕ „ПОУБОО“

Кога општинските комунални служби не си ја вршат работата за која се платени, тетовци сами преземаат иницијативи за да ги разубават градот и просторот ...
ГРАД СКОПЈЕ ГО ЧИСТИ И УРЕДУВА КЕЈОТ НА ВАРДАР, ВЕЛАТ 30 ГОДИНИ НИКОЈ НЕ ГО ОДРЖУВАЛ И СЕГА ЌЕ ДОБИЕ НОВ ЛИК

ГРАД СКОПЈЕ ГО ЧИСТИ И УРЕДУВА КЕЈОТ НА ВАРДАР, ВЕЛАТ 30 ГОДИНИ НИКОЈ НЕ ГО ОДРЖУВАЛ И СЕГА ЌЕ ДОБИЕ НОВ ЛИК

Град Скопје десетина дена работи на чистење и уредување двете страни на кејот на реката Вардар, со цел овој дел од градот да добие еден нов лик. Со гр ...
СТО ПАТИ ЧИСТЕВМЕ И ПАК ПРАВАТ ДЕПОНИИ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГОЕВ ЗА ПОЖАРОТ КАЈ САЛАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

СТО ПАТИ ЧИСТЕВМЕ И ПАК ПРАВАТ ДЕПОНИИ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГОЕВ ЗА ПОЖАРОТ КАЈ САЛАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

Пожарот кој утрово изби во близина на салата „Борис Трајковски“ е запален шут и отпад. Депонијата е зад делот кој што лани гореше, покрај кејот на рек ...
ЕКО-МАШИНИ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО ВЕЛЕШКИ „БРАКО“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ КРАЛСКИТЕ ПАЛАТИ ВО ТАЈЛАНД

ЕКО-МАШИНИ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО ВЕЛЕШКИ „БРАКО“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ КРАЛСКИТЕ ПАЛАТИ ВО ТАЈЛАНД

Кралските палати во Тајланд ќе се чистат со „зелените машини“ кои се произведени во велешката компанија „Брако“, вели Иле Атанасов, директор на Оддело ...
ПО 12.000 ТОНИ ЃУБРЕ СЕ СОБИРА МЕСЕЧНО ОД ДОМАЌИНСТВАТА ВО СКОПЈЕ

ПО 12.000 ТОНИ ЃУБРЕ СЕ СОБИРА МЕСЕЧНО ОД ДОМАЌИНСТВАТА ВО СКОПЈЕ

Од јануари до јуни годинава, ЈП „Комунална хигиена“ од контејнерите и кантите за ѓубре подигнала 74. 578 тони комунален отпад. Месечно од домаќинстава ...
ОХРИДСКИТЕ КОМУНАЛЦИ ГО ИСЧИСТИЈА ПОМОШНИОТ КАНАЛ КАЈ БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ

ОХРИДСКИТЕ КОМУНАЛЦИ ГО ИСЧИСТИЈА ПОМОШНИОТ КАНАЛ КАЈ БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ

Екипи на „Охридски комуналец“ денес го исчистија помошниот канал кај Билјанини извори. Беа ангажирани повеќе работници кои отстранија поголеми количин ...
ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СОБИРА САМО ДО 16 ЧАСОТ, ОД КУЌИТЕ ЕДНАШ НЕДЕЛНО, ОТИ КОМУНАЛЦИТЕ НЕМААТ ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС

ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СОБИРА САМО ДО 16 ЧАСОТ, ОД КУЌИТЕ ЕДНАШ НЕДЕЛНО, ОТИ КОМУНАЛЦИТЕ НЕМААТ ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ ѓубрето од контејнерите низ Скопје ќе го собираат до 16 часот. Претпријатието нема дозвола од Министерството за инфо ...
ВО ВЕЛЕС СЕ РАСЧИСТУВААТ ДИВИ ДЕПОНИИ И СЕ ДЕЗИНФИЦИРААТ ЈАВНИ ПОВРШИНИ

ВО ВЕЛЕС СЕ РАСЧИСТУВААТ ДИВИ ДЕПОНИИ И СЕ ДЕЗИНФИЦИРААТ ЈАВНИ ПОВРШИНИ

Локалната власт спроведува вонредно чистење на повеќе диви депонии во Велес и дезинфекција на јавните површини како превентива од коронавирусот. Досег ...
РЕКРЕАТИВНИОТ ЦЕНТАР ЕЗЕРО МЛАДОСТ ОТСЕГА ЌЕ СЕ ЧИСТИ СЕКОЈ ДЕН ОСВЕН ВО НЕДЕЛА

РЕКРЕАТИВНИОТ ЦЕНТАР ЕЗЕРО МЛАДОСТ ОТСЕГА ЌЕ СЕ ЧИСТИ СЕКОЈ ДЕН ОСВЕН ВО НЕДЕЛА

Шест пати во неделата ќе се чистат патеките и летниковците во рекреативниот центар езеро Младост. Ова е одлука на Советот на Општина Велес донесена со ...
СО КРЕДИТ ОД 3,5 МИЛИОНИ ЕВРА СКОПСКА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ЌЕ КУПУВА НОВИ КАМИОНИ ЗА СОБИРАЊЕ ЃУБРЕ, МЕТЛАЧКИ И ЦИСТЕРНИ

СО КРЕДИТ ОД 3,5 МИЛИОНИ ЕВРА СКОПСКА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ЌЕ КУПУВА НОВИ КАМИОНИ ЗА СОБИРАЊЕ ЃУБРЕ, МЕТЛАЧКИ И ЦИСТЕРНИ

Нови 45 возила за чистење, собирање ѓубре и миење на улиците низ Скопје ќе купува ЈП „Комунална хигиена“. За набавка на возилата претпријатието ќе зем ...
1 2 3 8 10 / 80 НАПИСИ