Таг: „Чудна случка со кучето во ноќта“

НЕ САКАВ ДА УЧАМ НА ФДУ КАЈ ТАТКО МИ, ОТИ СМЕТАВ ДЕКА ТРЕБА САМ ДА СИ ГО ГРАДАМ ПАТОТ, ВЕЛИ ГЛУМЕЦОТ ДАМЈАН ЦВЕТАНОВСКИ

НЕ САКАВ ДА УЧАМ НА ФДУ КАЈ ТАТКО МИ, ОТИ СМЕТАВ ДЕКА ТРЕБА САМ ДА СИ ГО ГРАДАМ ПАТОТ, ВЕЛИ ГЛУМЕЦОТ ДАМЈАН ЦВЕТАНОВСКИ

Актерот Дамјан Цветановски е во фокусот на театарската публика изминативе две години, откако воодушеви со главната улога во „Чудна случка со кучето во ...
НАПРАВИВМЕ ВОСПИТНА ПРЕТСТАВА ЗА МЛАДИТЕ ЗА „ОТФРЛЕНИОТ“ И „ИСМЕАНИОТ“, ВЕЛИ ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА ЗА ПРЕМИЕРАТА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

НАПРАВИВМЕ ВОСПИТНА ПРЕТСТАВА ЗА МЛАДИТЕ ЗА „ОТФРЛЕНИОТ“ И „ИСМЕАНИОТ“, ВЕЛИ ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА ЗА ПРЕМИЕРАТА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

„Чудна случка со кучето во ноќта“ од Сајмон Стивенс во режија на Зоја Бузалковска е последната претстава за годинава на Драмски театар, со премиера ве ...
2 / 2 НАПИСИ