Таг: д-р Аспазија Софијанова

РАСТЕ БРОЈОТ НА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ДЕЦА, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

РАСТЕ БРОЈОТ НА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ДЕЦА, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

Праксата покажува дека глобално е зголемен бројот на деца со воспаление на слепо црево, дека има зголемен број на случаи со јувенилен дијабетес, како ...
ИНФЕКЦИЈАТА КАЈ ДЕЦАТА ОД ГЕВГЕЛИЈА Е РЕЗУЛТАТ НА ЗАСПАНИОТ ИМУНОЛОШКИ СИСТЕМ ПОРАДИ РЕСТРИКЦИИТЕ, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

ИНФЕКЦИЈАТА КАЈ ДЕЦАТА ОД ГЕВГЕЛИЈА Е РЕЗУЛТАТ НА ЗАСПАНИОТ ИМУНОЛОШКИ СИСТЕМ ПОРАДИ РЕСТРИКЦИИТЕ, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

Инфекцијата на дишните патишта што се појави кај децата во Гевгелија според нашите сознанија е резултат на заспаниот имунолошки систем, кој со раздвиж ...
НА ДЕТСКАТА КЛИНИКА ЛЕЖАТ 15 ДЕЦА ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, СИТЕ СЕ СТАБИЛНИ, РЕЧЕ ДИРЕКТОРКАТА СОФИЈАНОВА

НА ДЕТСКАТА КЛИНИКА ЛЕЖАТ 15 ДЕЦА ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, СИТЕ СЕ СТАБИЛНИ, РЕЧЕ ДИРЕКТОРКАТА СОФИЈАНОВА

Трендот на намалување на бројот на заболени од ковид-10 се забележува и кај децата, рече денеска директорката на Клиниката за детски болести д-р Аспаз ...
3 / 3 НАПИСИ