Таг: данок

ЕПТЕН ПОМИРЕНИ

ЕПТЕН ПОМИРЕНИ

1 Дај пратениците нека ги изгласаат уставните измени и нека кршат глава. Додека Грција не го ратификува нашето членство во НАТО нека исклучат и телеви ...
ПАРКИНГ ХУНТА

ПАРКИНГ ХУНТА

1 За што ќе одат парите од прогресивниот данок што ни го воведува Владата на СДСМ? За платата на оној Александар Трајковски, советникот во Oпштина Газ ...
ПРВИ ФЕВРУАРИ

ПРВИ ФЕВРУАРИ

1 Кога веќе Владата ги нуди за вработување во приватните компании непродуктивно вработените во државната администрација, дали ќе има можност газдите д ...
ИТАЛИЈАНСКИ СВЕШТЕНИК БАРА ДА СЕ ВОВЕДЕ ДАНОК ЗА ПРИСТОЈНОСТ ЗА НЕВЕСТИТЕ

ИТАЛИЈАНСКИ СВЕШТЕНИК БАРА ДА СЕ ВОВЕДЕ ДАНОК ЗА ПРИСТОЈНОСТ ЗА НЕВЕСТИТЕ

Италијански свештеник вели дека невестите со разголено деколте треба да платат поголема сума за нивните венчавки, како еден вид данок за пристојност. ...
ДАНОКОТ ОД ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ КОЈ ДОБИ НАД 500 ИЛЈАДИ ЕВРА НА СПОРТСКА ЈА ПОКРИ ДУПКАТА ВО БУЏЕТОТ ОД ЗАТАЕНИОТ ДАНОК НА ИВОНА

ДАНОКОТ ОД ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ КОЈ ДОБИ НАД 500 ИЛЈАДИ ЕВРА НА СПОРТСКА ЈА ПОКРИ ДУПКАТА ВО БУЏЕТОТ ОД ЗАТАЕНИОТ ДАНОК НА ИВОНА

Прилепчанецот Ване Лесноски, кој со влог од 910 денари освои околу 550.000 евра за погодени резултати на спортски натпревари, во буџетот на Република ...
ЛОНДОН ГИ ОДАНОЧУВА СТАРИТЕ КОЛИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ

ЛОНДОН ГИ ОДАНОЧУВА СТАРИТЕ КОЛИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ

Лондон воведе нова дневна такса од 10 фунти за сите возачи кои влегуваат во градот со возила кои произведуваат гасови со висока количина на токсични м ...
НАД 4.500 СТРУМИЧКИ ЗЕМЈОДЕЛЦИ СЕ СООЧУВААТ СО БЛОКИРАЊЕ НА СМЕТКИТЕ

НАД 4.500 СТРУМИЧКИ ЗЕМЈОДЕЛЦИ СЕ СООЧУВААТ СО БЛОКИРАЊЕ НА СМЕТКИТЕ

Околу 4.500 земјоделци од струмичко се соочуват со блокирање на нивните сметки доколку во наредните денови не ги подмират своите обврски на име данок ...
АМЕРИКАНСКИТЕ ОЛИМПИЈЦИ МОРА ДА ПЛАТАТ ДАНОК ЗА ОСВОЕНИТЕ МЕДАЛИ ВО РИО

АМЕРИКАНСКИТЕ ОЛИМПИЈЦИ МОРА ДА ПЛАТАТ ДАНОК ЗА ОСВОЕНИТЕ МЕДАЛИ ВО РИО

Некои работи се гарантирани во животот: олимписки медал не е една од тие работи, но сигурно е дека има данок за него, барем за спортистите од САД во Р ...
8 / 8 НАПИСИ