Таг: делегати

СУЕТАТА НА МИЦКОСКИ МУ Е ПОГОЛЕМА ОД РАЗУМОТ, ВЕЛИ ИВИЦА КОНЕВСКИ КОЈ НЕ БЕШЕ ПОКАНЕТ НА КОНВЕНЦИЈАТА ВО СТРУГА

СУЕТАТА НА МИЦКОСКИ МУ Е ПОГОЛЕМА ОД РАЗУМОТ, ВЕЛИ ИВИЦА КОНЕВСКИ КОЈ НЕ БЕШЕ ПОКАНЕТ НА КОНВЕНЦИЈАТА ВО СТРУГА

Двојно помал беше бројот на делегати на конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ за претседателски кандидат, за разлика од сите досегашни. На конвенцијата која се о ...
АКО ЗАД СЕБЕ НЕМАТЕ ПАРТИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОЛИТИЧКА МАНЕКЕНКА, ВЕЛИ СИЛЈАНОВСКА , ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ КАНДИДАТ НА ВМРО-ДПМНЕ

АКО ЗАД СЕБЕ НЕМАТЕ ПАРТИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОЛИТИЧКА МАНЕКЕНКА, ВЕЛИ СИЛЈАНОВСКА , ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ КАНДИДАТ НА ВМРО-ДПМНЕ

Професорката од Правниот факултет Гордана Силјановска Давкова е претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните претседателски избори. Таа вче ...
НОВ ЛИДЕР НА ВМРО-ДПМНЕ Е ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ, ГРУЕВСКИ ЗАМИНА ВО ИСТОРИЈА

НОВ ЛИДЕР НА ВМРО-ДПМНЕ Е ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ, ГРУЕВСКИ ЗАМИНА ВО ИСТОРИЈА

Христијан Мицковски е новиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ. Од вкупно 438 делегати на 16-от вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ, 376 делегати гласале „за“, ...
3 / 3 НАПИСИ