Таг: демнење

ДЕМНЕЊЕ НА ИНТЕРНЕТ СТАНУВА КРИВИЧНО ДЕЛО, ИЗМЕНИТЕ НА КРИВИЧНИОТ ЗАКОНИК ПОМИНАА НА ВЛАДА

ДЕМНЕЊЕ НА ИНТЕРНЕТ СТАНУВА КРИВИЧНО ДЕЛО, ИЗМЕНИТЕ НА КРИВИЧНИОТ ЗАКОНИК ПОМИНАА НА ВЛАДА

На Влада поминаа измените на Кривичниот законик со кои се предвидува ново кривично дело „Демнење“ и кое носи строги санкции за вознемирување и преку и ...
ДЕМНЕЛ И УЦЕНУВАЛ НА ФЕЈСБУК, А ПОТОА СИЛУВАЛ ТРИ ДЕВОЈЧИЊА, ДЕМНЕЊЕТО ПРВПАТ ВЛЕГУВА ВО ДВА ЗАКОНА СО КАЗНА ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР

ДЕМНЕЛ И УЦЕНУВАЛ НА ФЕЈСБУК, А ПОТОА СИЛУВАЛ ТРИ ДЕВОЈЧИЊА, ДЕМНЕЊЕТО ПРВПАТ ВЛЕГУВА ВО ДВА ЗАКОНА СО КАЗНА ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР

Три малолетни девојчиња од Македонија во периодот од 2019 до 2020 година биле првин демнети на Фејсбук, а потоа станале жртви на демначот кој ги силув ...
2 / 2 НАПИСИ