Таг: Демократски сојуз

НЕКА НАСТАПАТ СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ ЕДНАШ САМИ ДА ВИДИМЕ КОЛКУ ТЕЖАТ БЕЗ МАЛИТЕ ПАРТИИ, СМЕТА ТРАЈАНОВ, КОЈ СО ЛДП И ДОМ ПРАВИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

НЕКА НАСТАПАТ СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ ЕДНАШ САМИ ДА ВИДИМЕ КОЛКУ ТЕЖАТ БЕЗ МАЛИТЕ ПАРТИИ, СМЕТА ТРАЈАНОВ, КОЈ СО ЛДП И ДОМ ПРАВИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

Демократскиот сојуз и Либерално-демократската партија, кои веќе објавија дека самостојно ќе настапат на локалните избори во октомври, заедно со партиј ...
ТРАЈАНОВ СЕ СОМНЕВА ДЕКА ЧЕТИРИТЕ ПРЖИНСКИ ПАРТИИ ПАК ЌЕ ГИ ОДЛОЖАТ ИЗБОРИТЕ

ТРАЈАНОВ СЕ СОМНЕВА ДЕКА ЧЕТИРИТЕ ПРЖИНСКИ ПАРТИИ ПАК ЌЕ ГИ ОДЛОЖАТ ИЗБОРИТЕ

Пратеникот и лидер на Демократски сојуз Павле Трајанов денеска изјави дека слушнал коментари дека четирите партии, потписнички на Договорот од Пржино, ...
ТАЛЕСКИ ГО ДОБИЛ РЕШЕНИЕТО ЗА КУЌЕН ПРИТВОР

ТАЛЕСКИ ГО ДОБИЛ РЕШЕНИЕТО ЗА КУЌЕН ПРИТВОР

Судот успеа да го најде битолскиот градоначалник Владимир Талески и официјално му го врачи решението за куќен притвор. Ваквата вест официјално за „ ...
ИСАЈЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА НОВ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

ИСАЈЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА НОВ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

Илија Исајловски е нов заменик-министер за надворешни работи. Собранието го изгласа со 63 гласа „за“ и 19 „против“. Тој доаѓа на местото на Драгана ...
4 / 4 НАПИСИ