Таг: Џереми Хант

БРИТАНИЈА ЌЕ ИЗБИРА ПРЕМИЕР ПОМЕЃУ БОРИС ЏОНСОН И ЏЕРЕМИ ХАНТ

БРИТАНИЈА ЌЕ ИЗБИРА ПРЕМИЕР ПОМЕЃУ БОРИС ЏОНСОН И ЏЕРЕМИ ХАНТ

Џереми Хант и Борис Џонсон ќе се соочат во трката за нов лидер на Конзервативната партија, а со тоа и за премиерската функција, откако во последниот к ...
СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА ЌЕ ОТВОРИ ПОГОЛЕМИ МОЖНОСТИ ЗА МЛАДИТЕ ЛУЃЕ ОД МАКЕДОНИЈА, КАЖА БРИТАНСКИОТ СЕКРЕТАР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ЏЕРЕМИ ХАНТ

СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА ЌЕ ОТВОРИ ПОГОЛЕМИ МОЖНОСТИ ЗА МЛАДИТЕ ЛУЃЕ ОД МАКЕДОНИЈА, КАЖА БРИТАНСКИОТ СЕКРЕТАР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ЏЕРЕМИ ХАНТ

По денешното гласање за уставните измени предвидени со Договорот од Преспа во македонскиот парламент, британскиот секретар за надворешни работи Џереми ...
ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГО ПОВИКА ЗАЕВ ДА РАБОТИ СО СОБРАНИЕТО НА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГО ПОВИКА ЗАЕВ ДА РАБОТИ СО СОБРАНИЕТО НА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР

Британскиот министер за надворешни работи Џереми Хант вели дека на вчерашниот референдум гласачите во Македонија јасно кажале дека сакаат да бидат дел ...
3 / 3 НАПИСИ