Таг: Димитар Стровјаноски

КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА 8 МЕСЕЦИ НЕ РАБОТИ, ИТНИТЕ СЛУЧАИ ГИ ПРАЌААТ ВО СКОПЈЕ

КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА 8 МЕСЕЦИ НЕ РАБОТИ, ИТНИТЕ СЛУЧАИ ГИ ПРАЌААТ ВО СКОПЈЕ

Осум месеци не работи компјутерскиот томограф во болницата во Велес, бидејќи болницата нема пари да го поправи. Сообраќајката на брачен пар од Бито ...
БЕЗ ДОКТОРИ И СО НАМАЛЕН БРОЈ ОПЕРАЦИИ ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗДРАВСТВОТО

БЕЗ ДОКТОРИ И СО НАМАЛЕН БРОЈ ОПЕРАЦИИ ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗДРАВСТВОТО

Велешката Болница има недостиг на доктори и друг здравствен персонал, а лифтовите се стари 21 година и во нив се возат и болни и здрави и починати, бе ...
ДУПКА КАПЕ ВРЗ ПАЦИЕНТИТЕ ВО ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ, ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ВЕЛИ МЕСТЕНКА Е

ДУПКА КАПЕ ВРЗ ПАЦИЕНТИТЕ ВО ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ, ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ВЕЛИ МЕСТЕНКА Е

Мајка на дете пациент од  детското одделение при Општата болница во Велес, реагираше за лошите услови таму и со фотографии ја документираше и ја покаж ...
3 / 3 НАПИСИ