Таг: диви продавачи

ДИВИ ПРОДАВАЧИ СИ ГО ЗЕДОА ЗАПЛЕНЕТИОТ ТЕКСТИЛ ОД БАГАЖНИК НА ПОЛИЦИСКО ВОЗИЛО ВО СТРУМИЦА, МВР ГИ БАРА ЗА ДА ОДГОВАРААТ КРИВИЧНО

ДИВИ ПРОДАВАЧИ СИ ГО ЗЕДОА ЗАПЛЕНЕТИОТ ТЕКСТИЛ ОД БАГАЖНИК НА ПОЛИЦИСКО ВОЗИЛО ВО СТРУМИЦА, МВР ГИ БАРА ЗА ДА ОДГОВАРААТ КРИВИЧНО

Струмичката полиција ќе ги идентификува сите улични продавачи и лица кои ја попречија нивната акција за сузбивање на нелегалната продажба на текстил в ...
НЕМА ВЕЌЕ ДА СЕ ПРОДАВААТ ЛУБЕНИЦИ ВО КОЗЛЕ, ГРАД СКОПЈЕ ЈА РЕНОВИРА УЛИЦАТА БРАДФОРДСКА

НЕМА ВЕЌЕ ДА СЕ ПРОДАВААТ ЛУБЕНИЦИ ВО КОЗЛЕ, ГРАД СКОПЈЕ ЈА РЕНОВИРА УЛИЦАТА БРАДФОРДСКА

На улицата Брадфордска во населбата Козле летово нема диви продавачи од камиони да продаваат лубеници. Град Скопје почна со комплетна реконструкција н ...
ЗАПЛЕНЕТИ 10 ТОНИ ЛУБЕНИЦИ И ЗЕЛЕНЧУК ВО АКЦИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ ПРОТИВ ДИВИ ПРОДАВАЧИ

ЗАПЛЕНЕТИ 10 ТОНИ ЛУБЕНИЦИ И ЗЕЛЕНЧУК ВО АКЦИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ ПРОТИВ ДИВИ ПРОДАВАЧИ

На неколку локации низ Скопје утрово се казнуваа и отстрануваа тезгите на дивите продавачи на зеленчук и овошје. Во акцијата на Град Скопје, Државн ...
3 / 3 НАПИСИ