Таг: дизел автомобили

ИСТОРИСКА СУДСКА ОДЛУКА – ГЕРМАНСКИТЕ ГРАДОВИ СМЕАТ ДА ЗАБРАНАТ ДИЗЕЛ ВОЗИЛА

ИСТОРИСКА СУДСКА ОДЛУКА – ГЕРМАНСКИТЕ ГРАДОВИ СМЕАТ ДА ЗАБРАНАТ ДИЗЕЛ ВОЗИЛА

На германските градови ќе им биде дозволено да забрануваат дизел возила во некои свои области, како резултат на историска судска одлука. Федералнио ...
ГЕРМАНЦИТЕ ДЛАБОКО ПОДЕЛЕНИ ПО ПРАШАЊЕТО НА ЗАБРАНАТА НА ДИЗЕЛ-ВОЗИЛА

ГЕРМАНЦИТЕ ДЛАБОКО ПОДЕЛЕНИ ПО ПРАШАЊЕТО НА ЗАБРАНАТА НА ДИЗЕЛ-ВОЗИЛА

Германците се длабоко поделени околу можноста за целосна забрана на употреба на дизел-возилата во градски центри, што има за цел да се подобри квалите ...
ОД ОСЛО ДО ВАНКУВЕР – ГРАДОВИ КОИ ЗАМЕНУВААТ АВТОМОБИЛИ СО ПЕШАЧКИ И ВЕЛОСИПЕДСКИ ЗОНИ

ОД ОСЛО ДО ВАНКУВЕР – ГРАДОВИ КОИ ЗАМЕНУВААТ АВТОМОБИЛИ СО ПЕШАЧКИ И ВЕЛОСИПЕДСКИ ЗОНИ

Кон крајот на минатата година, градоначалничката на Мадрид, Мануела Кармена, го објави својот план за целосна забрана за возење на приватни автомобили ...
3 / 3 НАПИСИ