Таг: Дојран

1 2 3 435 / 35 НАПИСИ

ЧЕЧЕНСКА НЕВЕСТА

1 Ај сега да одиме на одмор, доста се зафркававме на ова топлово време. Договор за договор е постигнат. Како одат договорите во Македонија дури и во п ...
ПОМЛАД КОЛЕГА СЕ ФРАПИРАЛ ОД СЕКС СЦЕНИ И ГО ПРЕКИНАЛ ФИЛМОТ ВО ДОЈРАН

ПОМЛАД КОЛЕГА СЕ ФРАПИРАЛ ОД СЕКС СЦЕНИ И ГО ПРЕКИНАЛ ФИЛМОТ ВО ДОЈРАН

Организаторот на Д Фестивал, што изминатиот викенд се одржа во Дојран, се огради од забраната на јапонскиот филмски класик „Во царството на сетилата“ ...
ВО ДОЈРАН ЗАБРАНЕТ НАГРАДУВАН ФИЛМ ПОРАДИ СЕКС СЦЕНИ

ВО ДОЈРАН ЗАБРАНЕТ НАГРАДУВАН ФИЛМ ПОРАДИ СЕКС СЦЕНИ

Организаторот на Д Фестивал, што изминатиот викенд се одржа во Дојран, го забрани јапонскиот филмски класик „Во царството на сетилата“ на легендарниот ...
РЕПОРТАЖА ОД ДОЈРАН: ОХРИД И ПРЕСПА САКААТ ДА НИ ГИ ЗЕМАТ ГОСТИТЕ

РЕПОРТАЖА ОД ДОЈРАН: ОХРИД И ПРЕСПА САКААТ ДА НИ ГИ ЗЕМАТ ГОСТИТЕ

„Водата не е загадена. Некој сака да ја уништи сезоната во Дојран“, е ставот со кој ќе ве пречекат дојранчани, кои со неверување ја примија веста од Ц ...
И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА ТУРИСТИТЕ ВО ДОЈРАН И ДЕНЕСКА СЕ КАПАТ ВО ЕЗЕРОТО

И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА ТУРИСТИТЕ ВО ДОЈРАН И ДЕНЕСКА СЕ КАПАТ ВО ЕЗЕРОТО

Туристите во Дојран и денеска се капат во езерото, иако последните анализи од пред една недела направени во Центарот за јавно здравје Велес покажале д ...
1 2 3 435 / 35 НАПИСИ